В Плевен отложиха насроченото за днес заседание на Общинския съвет.

...
В Плевен отложиха насроченото за днес заседание на Общинския съвет.
Коментари Харесай

Отложиха заседанието на Общинския съвет в Плевен

В Плевен отложиха насроченото за днес заседание на Общинския съвет. Решението е превантивна противоепидемична мярка след като общински съветник е установен с коронавирус.

По правилник заседанието се провежда последния четвъртък на месеца, а заради затегнатите мерки беше преместено в по-голяма зала.

В късните часове на вчерашния ден обаче стана известно, че се отлага.

Мартин Митев, председател на Общинския съвет, заяви: „ Поради факта, че колега е диагностициран с Covid-19, което самият той ме уведоми за излезлия резултат от теста, и докато не установим какви са били контактите му с други колеги от Общинския съвет предходните 48 часа реших да отложа заседанието “. И допълни, че тази седмица не е имал контакт със заразения. Предстои да бъде решено кога ще бъде следващото заседание на съвета.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14055  Български доктор в Швеция: Хората не носят маски, достъпът до тестване за COVID-19 не е елементарен Български доктор в Швеция: Хората не носят маски, достъпът до тестване за COVID-19 не е елементарен  Специализанти оказват помощ в Коронавирус отделението в V градска болница в София Специализанти оказват помощ в Коронавирус отделението в V градска болница в София  Бивш здравен министър разкри закъсняхме ли с ограниченията против COVID-19 преди есента Бивш здравен министър разкри закъсняхме ли с ограниченията против COVID-19 преди есента
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР