В Гърция върнаха задължително носене на предпазни маски в търговските

...
В Гърция върнаха задължително носене на предпазни маски в търговските
Коментари Харесай

150 евро глоба в Гърция за неносене на маска

В Гърция върнаха задължително носене на предпазни маски в търговските магазини за хранителни продукти. Глобата е 150 евро. Спешно информират за това туристите, предаде БНР.

" В супермаркетите често дистанция не се спазва, а в туристическите райони е пълно с клиенти в магазините ", отчетоха проверките на гръцките власти. Спешно информират туристите и за глобата от 150 евро за нарушения.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10555
Очаква се до няколко дни да се въведе отново задължително носене на маска във всички търговски обекти. Специалистите настояват пред правителството да се изисква задължителна предпазна маска и на открити места, като например в нощните заведения на брега на морето, където се събират много хора.

През изтеклото денонощие само 12 са регистрираните случаи на заразени туристи след тест на всички летища и пристаница. Няма данни за заразени български граждани.П оявиха се единични случаи и на няколко гръцки острова.

За ден властите извършиха над 900 проверки на търговски магазини и заведения. Налагат глоби и затварят заведения при нарушение.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10555  Тричленно семейство от Разград е с COVID-19 Тричленно семейство от Разград е с COVID-19  Общо 100 са заболелите с коронавирусна зараза в област Разград Общо 100 са заболелите с коронавирусна зараза в област Разград  Д-р Симидчиев: Носете маски! Абсолютно безобидно е!

Д-р Симидчиев: Носете маски! Абсолютно безобидно е!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР