Броят на починалите от COVID-19 в Обединеното кралство нарасна с

...
Броят на починалите от COVID-19 в Обединеното кралство нарасна с
Коментари Харесай

Нови 202-ма починали от COVID-19 във Великобритания

Броят на починалите от COVID-19 в Обединеното кралство нарасна с 202 души за последните 24 часа до общо 41 481 души, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9244
Днес новите случаи на зараза възлизат на 1541, допълва ТАСС. Общият брой на случаите на зараза се доближава до 293 хиляди.

Същевременно британски семейства, изгубили близки от COVID-19, поискаха независимо обществено разследване за това как британското правителство е управлявало коронакризата, предаде Асошиейтед прес.

Британски учен: Въвеждането на карантината седмица по-рано през март би намалило двойно смъртните случаи от коронавируса

Мат Фоулър от групата " Почернени от COVID-19 семейства в търсене справедливост " каза, че смъртта на неговия баща е можела да бъде предотвратена, ако нещата са били ръководени по различен начин. Той каза, че баща му е починал на 56 години, така че се е споминал много преди времето си.

В групата има около 450 членове. Тя написа писмо до премиера Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е и до здравния министър Мат Ханкок, в което поиска разследване, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9244  Превърнаха Копакабана в гробище Превърнаха Копакабана в гробище  РЗИ затвори завод в Сърница поради новите случаи на COVID-19 РЗИ затвори завод в Сърница поради новите случаи на COVID-19  Пациент с ковид умря в разградската болница Пациент с ковид умря в разградската болница
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР