и бяха обявени за мошеници, след като благотворителната им фондация

...
и бяха обявени за мошеници, след като благотворителната им фондация
Коментари Харесай

Меган и Хари се оказаха мошеници!

и бяха оповестени за мошеници, откакто благотворителната им фондация Archewell се оказа нередовна и е подредено да спре набирането на пари.

Организацията на семейство Съсекс не е предоставила записи и не е платила избрани сметка. Британското издание The Telegraph заяви, че фондация Archewell е получила уведомление за просрочие и възбрана да набира или харчи пари, до момента в който не си заплати таксите. Твърди се, че благотворителната организация не е подала в точния момент своята данъчна декларация за 2022 година или обвързваните с нея разноски.

Въпреки това The Telegraph оповестява, че документите са били подадени и чекът е изпратен, само че той в никакъв случай не е дошъл. Екипът на Съсекс явно не е знаел, че чекът е загубен, до момента в който не получи известието от 3 май. Известието до фондация Archewell гласи: „ Описаната нагоре организация е посочена като просрочена в Регистъра на благотворителните организации и организациите за набиране на средства заради това, че не е показала нужните годишни доклади и/или такси за възобновяване. Организация, която е посочена като „ нарушител “, не е в положително положение и ѝ е неразрешено да прави дейности, за които се изисква регистрация, в това число набиране или погашение на благотворителни средства “.

Известието от Министерството на правораздаването на Калифорния гласи още: „ Организацията също може да бъде обект на наказания и нейната регистрация може да бъде спряна или анулирана от Регистъра “.

Новината идва откакто Archewell подписа контракт за партньорство с Giants of Africa, което има за цел да даде опция на младежите в Африка да спортуват, написа Телеграф.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР