Броят на починалите от инфекция с коронавирус във Франция се

...
Броят на починалите от инфекция с коронавирус във Франция се
Коментари Харесай

Позитивни новини от Франция

Броят на починалите от инфекция с коронавирус във Франция се увеличи днес с 427 души до 24 087.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6709
Хоспитализациите и хората в интензивни отделения обаче са все по-малко, се каза в комюнике Министерството на здравеопазването.

Жертвите са се увеличили с 1,8 процента от вчера до днес, което е малко по-висок процент в сравнение с предходните 24 часа, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.

Броят на смъртните случаи от COVID-19 във Франция наближава 24 000

Броят на хоспитализираните болни от COVID-19 е спаднал от 27 484 до 26 834, а на хората в интензивни отделения е спаднал от 4387 на 4207 за последното денонощие. Спадът и по двата показателя се наблюдава от над 2 седмици.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6709  Напрегнат Столичен общински съвет на следващия ден. Решават за актуализацията на бюджета поради рецесията Напрегнат Столичен общински съвет на следващия ден. Решават за актуализацията на бюджета поради рецесията  Учениците във Финландия се завръщат в класните стаи Учениците във Финландия се завръщат в класните стаи  БМФ на братя Домусчиеви с огромна дарителска акция за фамилии и деца в потребност БМФ на братя Домусчиеви с огромна дарителска акция за фамилии и деца в потребност
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР