Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Англия скоро ще въве по-строги мерки срещу COVID-19

Британският премиер Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е съобщи, че няма съмнение, че правителството ще трябва да въведе по-строги мерки за справяне с новия ръст на случаите на коронавирус, съобщава БТА.

Рестрикциите в Англия скоро ще бъдат затегнати с цел овладяване на бързо влошаващата се епидемична ситуация, заяви Джонсън. Той предположи, че средните училища може и да не бъдат отворени този месец.

Новите случаи на COVID-19 се увеличиха рязко във Великобритания през последните седмици заради идентифицирания първо в тази страна по-заразен щам на коронавируса. Вчера бяха отчетени 55 000 новозаразени за едно денонощие. Броят на починалите от COVID-19 надхвърли 75 000 - показател, по който Великобритания се нарежда на второ място в Европа след Италия.

По време на посещение днес в болница, за да види първите хора, поставящи си ваксината на компанията Астра Зенека (AstraZeneca) и Оксфордския университет, британският премиер заяви, че страната е изправена пред задаващи се " тежки, тежки " седмици.

" Ако погледнете числата, няма съмнение, че ще трябва да въведем по-строги мерки, и ние ще ги обявим своевременно ", каза Джонсън и добави: " Наистина разпространението на вируса бележи ръст. "
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17778  Макрон е смутен: В 67-милионна Франция имунизирани дотук са 500 души Макрон е смутен: В 67-милионна Франция имунизирани дотук са 500 души  Германия обмисля да забави даването на втора доза ваксина против COVID-19 Германия обмисля да забави даването на втора доза ваксина против COVID-19  Русия вкарва удостоверения за пътувания в чужбина на имунизирани против COVID-19? Русия вкарва удостоверения за пътувания в чужбина на имунизирани против COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР