Британският премиер Борис Джонсън планира да се върне на работа

...
Британският премиер Борис Джонсън планира да се върне на работа
Коментари Харесай

Борис Джонсън планира да се върне на работа в понеделник

Британският премиер Борис Джонсън планира да се върне на работа в понеделник, за да продължи да ръководи борбата с коронавируса, пише в. " Дейли телеграф ", цитиран от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6159
По-рано този месец Джонсън беше изписан от болница в Лондон, където беше приет, след като даде положителна проба за Ковид-19. След изписването си Джонсън продължи своето възстановяване в премиерската резиденция " Чекърс ".

Британският лидер беше критикуван от политици от опозицията и от някои епидемиолози, че е реагирал прекалено бавно на епидемията от коронавируса, отбелязва Ройтерс.

Великобритания е близо до пика на кризата в здравеопазването, като броят на починалите от коронавируса в страната е вече над 18 730, допълва БНР.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6159  Заразените с ковид в Египет са към този момент 3891 Заразените с ковид в Египет са към този момент 3891  Броят на инфектираните с COVID-19 в Мексико доближи 11 633 Броят на инфектираните с COVID-19 в Мексико доближи 11 633  Жертвите на ковид в Бразилия доближиха 3313 Жертвите на ковид в Бразилия доближиха 3313
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР