Беше разработен генеричен план, който касае всички възможни пандемии, които

...
Беше разработен генеричен план, който касае всички възможни пандемии, които
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: След Нова година започваме имунизация срещу COVID-19

Беше разработен генеричен план, който касае всички възможни пандемии, които ни очакват в бъдеще. Отчитайки всички специфики на следващия вирус или пандемия, ще бъдат взети конкретни мерки и ще бъде разписан план за действие, както се процедира с грипа. Това заяви на брифинг в Министерски съвет националният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил.

,,Защо е полезно да има такъв план? Защото дава основните насоки и точки как да прекъснем епидемичния процес и да осигурим навреме ваксини, както това се случва с COVID-19 с помощта на международните организации като ЕК``, обясни доц. Кунчев.

Оказва се, че ключово значение имат посланията към хората, на какъв език се казва, дали е разбираем за хората. Със сигурност след Нова година ще започнем имунизация срещу този вирус, но ако не се имунизират 60-70% от населението на страната, то тогава няма как да предпазим общественото здраве, поясни още здравният инспектор.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16069  Англия утвърди имунизацията против COVID-19 на Англия утвърди имунизацията против COVID-19 на " Пфайзер " и " Бионтех "  На живо: До четвъртък ще има проект за имунизирането против COVID-19 На живо: До четвъртък ще има проект за имунизирането против COVID-19  Проф. Пенка Петрова: Починахме си лятото, само че обстановката в този момент е притеснителна

Проф. Пенка Петрова: Починахме си лятото, само че обстановката в този момент е притеснителна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР