Американският министър на транспорта Илейн Чао заяви днес, че подава

...
Американският министър на транспорта Илейн Чао заяви днес, че подава
Коментари Харесай

Транспортният министър на САЩ подава оставка заради щурма на Капитолия

Американският министър на транспорта Илейн Чао заяви днес, че подава оставка заради щурма на Капитолия от поддръжниците на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, предаде БНТ.

Това е поредната оставка на най-високо административно ниво, след като администрацията на президента беше потресена от насилието вчера.

Чао, която е съпруга на лидера на мнозинството в Сената Мич Макконъл, заяви, че това е " травматично и напълно предотвратимо събитие, тъй като привърженици на президента нахлуха в сградата на Капитолия след митинг, на който той изнесе реч.

Това ме притесни дълбоко по начин, който просто не мога да пренебрегна”, добави тя.

Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 64  Байдън: Вчера бе един от най-мрачните дни в историята на Съединени американски щати Байдън: Вчера бе един от най-мрачните дни в историята на Съединени американски щати  Бивш лоялен на Тръмп министър го жигосах за изменничество Бивш лоялен на Тръмп министър го жигосах за изменничество  Появи се селфи-ВИДЕО послание на убитата в Капитолия жена Появи се селфи-ВИДЕО послание на убитата в Капитолия жена
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР