Американският актьор Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън дариха

...
Американският актьор Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън дариха
Коментари Харесай

Том Ханкс дари кръв за разработване на ваксина за COVID-19

Американският актьор Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън дариха кръв, която ще бъде използвана за разработването на потенциална ваксина или лек за новия коронавирус, съобщи „ Варайъти “, цитира БТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6438
В началото на март двамата дадоха положителни проби за COVID-19 и прекараха изолацията в Австралия, където бяха заминали по-рано за снимки.

По време на радио интервю миналата седмица, Ханкс разкри, че двамата със съпругата му сами са решили да дарят кръв и плазма, тъй като изследване е установило, че носят антитела на COVID-19.

Том Ханкс изпрати пишеща машина " Корона " на подложено на тормоз момче на име Корона

„ Много от въпросите пред нас са какво да правим сега? Има ли нещо друго, което можем да направим? Оказа се, че с Рита имаме антитела за вируса. Ние сами казахме на лекарите „ Искате ли нашата кръв? Можем да дарим и плазма “, разкрива носителят на „ Оскар “.

Актьорът се пошегува, че даже е измислил име за ваксината, ако се окаже успешна. Той предлага тя да се казва „ Ханксина “ – от Ханкс и ваксина.

Том Ханкс и Ритал Уилсън вече са напълно здрави и се намират в дома си в Лос Анджелис.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

https://www.worldometers.info/coronavirus/
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6438  Експерти: Вероятността COVID-19 да изчезне с идването на лятото е доста дребна Експерти: Вероятността COVID-19 да изчезне с идването на лятото е доста дребна  Швейцарец ще изтърпи петгодишна присъда за тероризъм в Софийския затвор Швейцарец ще изтърпи петгодишна присъда за тероризъм в Софийския затвор  Мъж втрещи полицията - излязъл на открито, с цел да си поразходи рибките Мъж втрещи полицията - излязъл на открито, с цел да си поразходи рибките
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР