1024x768 Normal 0 21 false false false Областният съвет на

...
1024x768 Normal 0 21 false false false Областният съвет на
Коментари Харесай

“Солидарен Великден“ на БСП продължи в областите Перник, Смолян и район „Западен“, Пловдив

1024x768 Normal 0 21 false false false

Областният съвет на Българска социалистическа партия – Перник, общинските препоръки на партията в Радомир, Брезник, Земен и Трън и народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Любомир Бонев и Евдокия Асенова се включиха в акцията на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова " Солидарен Великден ". Десетки поданици на четирите общини бяха зарадвани с козунаци по случай Възкресение през вчерашния ден и през днешния ден.

Благотворителната самодейност се състоя и в община Пловдив:

„ Днес с част от младежите от Младежко обединяване в Българска социалистическа партия Западен се включихме в иницативата #ОбединениМожем. Зарадвахме наши приятели с дребен жест на признателност - червени яйца и китка здравец за благодат и здраве, козунаци и защитни маски. Иницативата е част от акцията, проведена от ръководителя на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова " Солидарен Великден ". Получихме за признателност доста топли думи, сълзи от благополучие и вкусни домашни курабийки. Това ми стига, с цел да е денят ми магически “. Това съобщи ръководителят на районен съд на Българска социалистическа партия – регион Западен Десислава Йорданова.

Българска социалистическа партия Смолян раздаде 400 козунака в селата на общината

Българска социалистическа партия Смолян раздаде 400 козунака в селата на общината като част от акцията #СолидаренВеликден по самодейност на Корнелия Нинова. Дарението бе направено в най-отдалечените обитаеми места, като Арда, Горна Арда, Могилица, Смилян, Сивино, Букаците, Търън, Требище, Ряка, Петково, Катраница, Виево, Белев дол, Славейно, Соколица, Широка лъка, Стойките. Председателят на Българска социалистическа партия Смолян Рабие Кьосева и партийните секретари до късно вечерта са се срещали с хората, с цел да ги зарадват.

ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ продължава самодейността с дарения на преносими компютри

„ Чисто нов преносим компютър с всички нужни за отдалечено образование стратегии бе дарен на близнаците Александър и Любомир, възпитаници в ловешкото СУ " Св. Климент Охридски ". Дарението е от парламентарната група " Българска социалистическа партия за България ". Получи го майката Теменужка, работничка в шивашка компания, в наличието на шефа на учебното заведение Валери Христов и представители на районно управление (на МВР) на МОН. Нека преносимият компютър да служи дълго за развиването на децата! “ Това съобщи националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Милко Недялков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР