100 електрически автомобила Dacia Spring влизат в автопарка на платформата

...
100 електрически автомобила Dacia Spring влизат в автопарка на платформата
Коментари Харесай

Spark пуска 100 нови Dacia Spring в София и Пловдив

100 електрически автомобила Dacia Spring влизат в автопарка на платформата за споделена подвижност Spark в София и Пловдив, оповестиха от компанията. Така автопаркът нараства до общо над 650 коли.

Новите попълнения ще са в най-търсения невисок ценови сегмент, който сега се покрива с електрическите модификации на VW Up и Skoda CitiGo.

Dacia Spring е стилен четириместен градски автомобил. Разполага с 25 kWh батерия, която му обезпечава сред 150 и 200 км пробег с едно зареждане. Колата е четиринадесетият модел, който Spark показва в автопарка си България, а в Румъния тя е част от автопарка на услугата към този момент повече от година. Dacia Spring е най-продаваният модел електромобил в България за 2022 година
 Spark прибавя 100 електрическия автомобил Dacia Spring към автопарка си в Румъния
Spark прибавя 100 електрическия автомобил Dacia Spring към автопарка си в Румъния

За момента северната ни съседка е единственият пазар, на който се употребява този модел

" Spring е безспорен водач измежду електрическите автомобили на българския пазар за 2022 година и в този момент, с помощта на мрежата на Spark, ще може да доближи до още повече консуматори ", съобщи Емил Гърнев, търговски шеф на Кеос София, формален вносител на Renault и Dacia в България.
 Снимка 607539
Източник:

" Последните три години бяха доста предизвикателни за всички аспекти на стопанската система, което безспорно рефлектира върху потребителското държание и спецификите на градската подвижност. Фактът, че прибавяме 100 автомобила едновременно демонстрира ясно, че сме навигирали сполучливо през този интервал и сме целеустремени към нови стадии на развиване на услугата Spark. (...) Това е единствено началото на плануваното за тази година разширение на автопарка, което ще бъде съчетано с доста усъвършенствания и нововъведения в услугата ", съобщи изпълнителният шеф на Spark Димитър Стоянов.

Платформата към този момент вкара цени за почасово прилагане и за дълготраен наем, а измежду бъдещите проекти са функционалности за цялостен и безграничен достъп посредством закрепен абонамент, с цел да се трансформира Spark в компания, предлагаща в цялостна степен подвижността като услуга (MaaS).
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР