100 дни – 100 лъжи По случай 100-тния ми ден

...
100 дни – 100 лъжи По случай 100-тния ми ден
Коментари Харесай

„Дневник за властта“: 50 лева за Великден – да имат бабите за кето козунака на Линда

100 дни – 100 неистини
По случай 100-тния ми ден като prime minister Диана реши да започваме занапред с предизборната обиколка, че всички ми викат, че май щяло да има избори. То това не е като диалог с американския президент – за седем-осем секунди да свършиме.  То слизаме от колите, вървиме пешком, идват всякакви хора – кой му безценен бил тока,  кой доматите му били по 7 лв., па един дори пристигна да ми каже, че моите хора в новото ББР били проведена незаконна група. Накрая не устоях – на един дето ми викаше, че нямал пари за бензин му крещя „ Ми върви пеш, бе! “

И по този начин, за един ден предизборна акция ми отпътуваха най-малко 100 дни неистини.  А на следващия ден е първи април… Ще се консултираме с вицепремиера по лъжите – тя нали е политик с опит!

Слави ми е писал смс: Бе, Кириле, дай тея твоите срещи с Байдън да ги излъчваме по 7/8 ТВ, приказвал съм с Херо, че за Американското посолство ще го излъчваме гратис.

Ха-ха. Много смешно, че ме кара да ревнувам Херо, но ще види Българска народна банка през крив макарон. Ха-ха.  Както споделих – няма ваши, няма наши хора в ББР, в Българска народна банка, в БТВ, в БНТ…. Само наши!

Идва един дядо в Сандански, на годините на Байдън по този начин - аз тъкмо да кажа за голямата ми победа и той като взе да ми приказва, че му банкрутирали магазинчето поради непостижими налози. Викам ми дай ще звънна веднага на Национална агенция за приходите, ще оправим нещата. Звъня, ма Спецов не подвига. Звъня на Асен – в банята бил.

И му крещя на индивида: Ма виж в този момент – тя и жена ми би трябвало 300 торти да направи да заплати 1200 лв. данъци… Той в този момент в Сандански от кое място ще знае, че обичаната ми торта с бадеми, кашу, мед и кето фъстъчен тахан единствено коства 104 лв. и 19 стотинки.

Линда пък сред тортите дала изявление за някакво женско списание. Дето и Мата Хари беше дала. Ма то тя на всички дава…

Казала жена ми, че съм се прибирал в 2 часа посреднощ и ме виждали с децата единствено заран до момента в който си върша утринния тоалет за по 10 минути… Някой ще рече, че не съм суетлив по този начин!

Звъня на баща ми Петко, аз дори не дръзвам да щипна Ленчето без да го запитвам и му крещя: Бе, тука ме питат на пазара доматът плод ли бил или зарзават? Какво да кажа… Той ми вика: Използвай жокера „ Помощ от публиката “. Още не съм затворил и Диана ме е хванала към този момент за ръкава и ме дърпа сред щандовете с пиперки и арпаджик, да ме видят хората.

И таман да кажа за 50-те лв. за Великден на бабите, че да имат за кето козунак и ме задърпа някоя от моите бабети в противоположната посока.  Бабет го измислихме с Асен като гальовно послание за властна жена след 50. Като cougar, ма на български. Щото нали на Ленчето ѝ крещя baby, пък на Корни babet.

Звънял ми Бербо на пожар, аз нали му споделих да атакуват БФС, че като арестуваме който си желаеме към този момент к‘во му пука. Плюс това сме доста задължени на Гришата –даже оня ден една чистачка му предходна с метлата път и Руди Версачето незабавно я уволнил – да се знае кой е шефът. Ха-ха.

Тя Лена като по-умна им сподели картофи да хвърлят, те киви взели. Футболисти, какво да ги правиш. То и моят съименник по какъв начин се съблече по сутиен оная вечер – гледахме го с Деница в Министерски съвет. А тя ме погледна като кошута и сподели: Просто Киро!

Тъкмо се замечтах и идва един юноша и ме пита на центъра „ Ще даваме ли оръжие на Украйна “. Ма аз да не съм вчерашен, крещя му: Виж в този момент, доста е значима куролацията ни със Северна Македония. Тука тъкмо за Деня нa Кирил* ще ги пускаме, че ми е значимо.

Та, чакайте да ви опиша какво му споделих на the boss…Първо му викам  за icebreaking: Ти знаеш ли, че президентът на Руанда гледа българска телевизия поради мене?

После напряко всъщност му крещя доста изрично: Бориме се с корулацията сред мафията и страната, но хората от вихрушката на Путин не желаят наказания – и Корнелия.

И най-после щото взе да ми свършва времето крещя: Викам да кажа, че Gemcorp ти ми ги пращаш, а не Гришо от Хасково по сексуален път, а? То няма кой да ревизира толко доста в Гугъл.

Айде, доста здраве на Опра Уинфри!

Е, той Джо не ми вика като Урсула „ Кириле “, ма най-малко не ме занимава и с налози и сметки като тукашните пенсионери. Ех, по кое време ще ги стигнеме американците…

Про100 Киро

*Ден на светите братя Кирил и Методий – 24-ти май
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР