100 000 лева е общата премия, която ще си разделят

...
100 000 лева е общата премия, която ще си разделят
Коментари Харесай

100 бона премия за националите по баскет

100 000 лв. е общата награда, която ще си разделят националите ни по баскетбол за класирането на финалите на европейското състезание следващата година, призна мълчешком президентът на федерацията Георги Глушков в отговор на въпрос за сумата.

В разпределението на парите вземат участие и треньорите и всички останали лица от щаба.

Глушков добави, че финансовата разка за тази година остава същата, само че за следващата година може да се мисли за по-голям бюджет.

Селекционерът Росен Барчовски изясни, че е съумял да затвори устата на критиците, които не са били по никакъв начин малко.

Барчовски дефинира като решителен фактор за триумфа старанието на баскетболистите да извършват напътствията му. Според наставника, става въпрос за всеотдайни хора, без искания, които се подчиняват на треньора, а не такива с сложни характери.

" Имахме и късмет. Една точка - това е половин панер и в противоположен случай настроението щеше да бъде на 180 градуса. Нашият спорт е сложен. В случая имахме късмет, различен път може да нямаме ", сподели Барчовски. Той добави, че преди срещата с Латвия е имало огромен негативизъм, най-много от страна на анонимници и единствено един триумф е можел да им затвори устите и това е триумф, който в последна сметка бе реализиран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР