100 000 евро са инвестирали в кампания. Инвестиции в биткойни

...
100 000 евро са инвестирали в кампания. Инвестиции в биткойни
Коментари Харесай

ГЕРБ откачиха: С 2-ри брифинг за деня отговорят на ”Бойко е лъжец” и за ”президентския” ЦИК

" 100 000 евро са вложили в акция. Инвестиции в биткойни и дарения във мислена валута ", разкри той.

Георгиев попита за какво сътрудниците им от целия политически набор не приказват по значимите интернационалните тематики: " Къде са сътрудниците, които носеха европейските отчети, в които се приказва за господство на закона, през днешния ден, когато желаят да се закрият спецсъдът и КПКОНПИ ", добави той.

" Това, което следим сега като процеси, внезапно се разграничава от това, което се виждали от тях като политики в годините обратно. Както и сътрудника Станислав Трифонов, който замълча, когато трябваше да ръководи ", сподели Георгиев.

Този Изборен кодекс е неприличен. Това съобщи на брифинг Тома Биков от ГЕРБ.

" Ние сме единствената партия, която не е имала информация за тези съвещания за избора на новия състав на ЦИК, ние не знаем на какви критерии би трябвало да дават отговор членовете на Централната изборна комисия ", добави Биков.

По думите му изборното законодателство се прави по този начин, че да завоюват избрани политически сили, които са близки на Румен Радев.

" Целта е Румен Радев да завоюва втори мандат. Начинът по който се направи този Изборен кодекс е неприличен и жесток, знае ли се кой го е писал, какво е мнението на Венецианската комисия ", добави Тома Биков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР