10-те фалшиви избиратели от Уисконсин се отрекоха от опита си

...
10-те фалшиви избиратели от Уисконсин се отрекоха от опита си
Коментари Харесай

Фалшивите избиратели в Уисконсин се отричат ​​от заговора за 2020 г. и признават победата на Байдън

10-те подправени гласоподаватели от Уисконсин се отхвърлиха от опита си да анулират провалянето на Доналд Тръмп през 2020 година, признаха легитимността на успеха на президента Джо Байдън и дадоха обещание в никакъв случай да не служат като същински или подправени гласоподаватели на бъдещи избори, като част от оповестено гражданско правосъдно съглашение в сряда.

Това е най-новата мярка за отговорност за заговора на акцията на Тръмп в седем щата за подкопаване на Избирателната гилдия и блокиране на прехвърлянето на власт. Федералните прокурори повдигнаха обвинявания против Тръмп във връзка със схемата; цялата подправена делегация от Мичиган беше ударена с държавни такси; както и трима от 16-те подправени гласоподаватели от Грузия.

Като част от съглашението в Уисконсин, 10-те подправени гласоподаватели издадоха изказване, в което признаха, че подправените удостоверения, които са подписали през декември 2020 година, са били „ употребявани като част от опит за непозволено анулация “ на законните изборни резултати.

„ С актуалното удостоверяваме още веднъж, че Джоузеф Р. Байдън младши завоюва президентските избори през 2020 година и че ние не бяхме съответно определените президентски гласоподаватели за щата Уисконсин за президентските избори през 2020 година “, се споделя в част от тяхното изказване. „ Ние се противопоставяме на всеки опит да се подкопае вярата на обществото в крайните резултати от президентските избори през 2020 година “

Споразумението също по този начин изисква 10-те деятели на Републиканската партия да обезпечат „ цялостно съдействие “ с всевъзможни „ настоящи или бъдещи “ следствия на Министерството на правораздаването, свързани с президентските избори през 2020 година Специалният прокурор Джак Смит, който проверява подривната активност на изборите през 2020 година, упрекна Тръмп и интервюира някои подправени гласоподаватели, само че не е повдигнал обвинявания против нито един от тях.

Делегацията от подправени гласоподаватели на Уисконсин беше ръководена от Андрю Хит, ръководител на Републиканската партия на щата по това време, и включваше Робърт Спиндел, в този момент член на Избирателната комисия на Уисконсин. И двамата бяха част от съглашението в сряда.

Гражданското дело не е обвързвано с вероятно държавно наказателно следствие на заговора с гласоподавателите.

Две демократично насочени групи заведоха делото: основаната в Уисконсин Law Forward и Институтът за конституционно покровителство и отбрана към университета Джорджтаун. Групите споделиха, че договорката санкционира хора, които „ подценяват демократичните идеали на нашата нация “ и „ оказва помощ да се подсигурява, че сходно изпитание за подкопаване на нашата народна власт в никакъв случай няма да се повтори “.

Закари Коен от CNN способства за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР