10 прости начина да почистите лимфната си система Лимфата се

...
10 прости начина да почистите лимфната си система Лимфата се
Коментари Харесай

10 прости начина за почистване на лимфната система

10 елементарни метода да почистите лимфната си система

Лимфата се назовава живата вода на организма. Тя циркулира през лимфните канали, почиствайки целия организъм, кафези и изхвърля от организма всички отрови и нездравословни вируси и бактерии. Лимфните възли са първите, които алармират, че нещо не е наред в тялото.

Ако чувствате непрекъсната уязвимост, отмалялост, чести синузити, ангини, страдате от главоболие, артрит и наднормено тегло, незабавно обърнете внимание на лимфната си система.

10 елементарни метода за разчистване на лимфната система
Това са няколко естествени способи за детоксикация, които, действайки сложно, ще оказват помощ за възстановяване на лимфния поток.

1.Дишайте по-дълбоко! В организма циркулира 3 пъти повече лимфа, в сравнение с кръв, само че няма орган за изпомпване в лимфната система. Затова, като дишате надълбоко, допринасяте за по-бързото възобновяване на лимфата.

2.Движете се повече! Подскачане, бързо вървене, разпъване и други физически действия с умерена активност имат удобен резултат върху подобряването на лимфния поток.

3.Пийте повече вода! Без задоволително течности, изхвърлянето на токсините се забавя. Вредните субстанции се натрупват, отравяйки тялото. За най-хубави резултати прибавете малко лимонен сок във водата.

4.Забравете за газираните питиета! В тези питиета наличието на захар е прекомерно високо. Защо да натоварвате организма си?

5.Яжте пресни плодове на празен корем! Повечето от плодовете се разграждат в стомаха в границите на 30 минути. Киселините и ензимите, които те съдържат, оказват помощ за започване на процеса на храносмилане.

6.Яжте зелени зеленчуци! Хлорофилът, който се съдържа в обилие в тях, изцяло почиства лимфата и кръвта.

7.Яжте ядки! Редовно снабдявайте тялото си с мастни киселини за дейна детоксикация. Орехи, бадеми, лешници, както и слънчогледовите или тиквените семки и лененото семе ще ви оказват помощ с това.

8.Пийте билкови чайове! Чаят от ехинацея, сграбиче, женско биле въздейства на лимфата.

9.Правете си самомасаж! Правете си масаж с четка от натурален косъм с дълга ръкохватка по време на водни процедури. Разтривайте кожата с кръгови придвижвания изпод нагоре: от пръстите на краката до раменете.

10.Вземете противоположен душ! Ползите от контрастния душ са безспорни. Студената вода подтиква работата на съвсем всички системи в организма!

Никога не е прекомерно късно да стартираме процеса на детоксикация! Можете да започнете незабавно, с цел да почувствате бързо прилив на мощ и жизнеспособност.

Споделете публикацията с другари!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР