10-годишното момче, което беше затиснато от тежка гума на фитнес

...
10-годишното момче, което беше затиснато от тежка гума на фитнес
Коментари Харесай

Детето, смазано от гума във Велико Търново, е изведено от реанимация

10-годишното момче, което беше затиснато от тежка гума на фитнес площадка в търновски парк, се възвръща. Детето е изведено от реанимацията и се намира в положително положение, оповестиха от регионалната болница. Инцидентът се разиграл на 17 юли вечерта, до момента в който група хлапета опитвали да вдигнат тракторна гума, употребена за силови извършения на площадката за стрийт фитнес,съобщава " Нова телевизия ".

``
реклама

При рисковата игра гумата се стоварила върху едно от децата. То беше откарано в търновската болница в сериозно положение, с раздран черен дроб и солиден кръвоизлив в корема. Лекарите избавиха живота му със незабавна интервенция.

" Черният дроб е с положителни регенеративни качества. Децата се възвръщат по-бързо и ще се оправи ", сподели на сутринта след случая шефката на реанимацията - доктор Сибила Маринова.

Пострадалото дете е било в болничното заведение и през предходната година, откакто получило комоцио при рухване от колело. Социалните ревизират фамилията на детето, а по случая е формирано следствие за причиняване на междинна телесна щета.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: