10-годишно момче зад волана! Малкият шофьор бил хванат в движение

...
10-годишно момче зад волана! Малкият шофьор бил хванат в движение
Коментари Харесай

Хванаха 10-годишно момче да вози баща си

10-годишно момче зад кормилото! Малкият водач бил заловен в придвижване от полицията на път сред две врачански села. В колата на предната седалка до детето седял личният му татко.

Около 14:00 часа в понеделник на пътя сред селата Хайредин и Ботево полицейски патрул спрял за инспекция лек автомобил. Полицаите безусловно се изумили, тъй като зад кормилото било 10-годишно дете, а сателит на седалката до него - татко му.

Бащата, който работи в чужбина и си идва рядко, не отхвърля, че е разрешил на детето си да кара. Твърди, че това е първият случай, в който синът му сядал зад кормилото.

„ Направил съм нарушаване, заплащам си наказването ”, съобщи пред NOVA Валери Панов. „ Не ме беше боязън, тъй като автомобилът беше на първа скорост, ръката ми беше на контактния ключ и на ръчната. По ням път, по сектора по който на час минават несъмнено по един автомобил и то искаше единствено да потегли с колата ”, декларира бащата.

Така обаче първите метри зад кормилото за 10-годишното момче се оказали и първа среща със закона.

„ Беше уплашено от служителите на реда ”, декларира бащата.

Регистрацията на автомобила е прекъсната, бащата ще заплати санкция, а момчето най-малко към този момент е схванало, че автомобилът изобщо не е играчка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР