10-годишно момче е било хванато зад волана на автомобил в

...
10-годишно момче е било хванато зад волана на автомобил в
Коментари Харесай

Хванаха 10-годишно дете зад волана на кола, баща му позволил

10-годишно момче е било хванато зад кормилото на автомобил в придвижване на път сред две врачански села. В колата на предната седалка до детето седял личният му татко.

Около 14:00 часа в понеделник на пътя сред Хайредин и Ботево полицейски патрул спрял за инспекция лек автомобил. Полицаите безусловно се изумили, тъй като карало дете.

Бащата, който работи в чужбина и си идва рядко в родното им село Бързина, не отхвърля, че е разрешил на детето си да кара. Твърди, че това е първият случай, в който синът му сядал зад кормилото, заяви Нова телевизия.

" Направил съм нарушаване, заплащам си наказването. Позволих му, тъй като е ужасно доста завързан към тези неща. Не ме беше боязън, тъй като автомобилът беше на първа скорост , ръката ми беше на контактния ключ и на ръчната. По ням път, по сектора, по който на час минават несъмнено по един автомобил и то искаше единствено да потегли с колата ", описа бащата Валери Панов.

Така обаче първите метри зад кормилото за момчето се оказали и първата му среща със закона.

" Беше уплашен от служителите на реда, уплаши се малко ", сподели още бащата, като увери, че повече това няма да се повтори.

Регистрацията на автомобила е прекъсната, а бащата ще заплати санкция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР