10-годишно дете е починало в Кюстендил след нелеп инцидент снощи.

...
10-годишно дете е починало в Кюстендил след нелеп инцидент снощи.
Коментари Харесай

Нелеп инцидент: 10-годишно дете почина в асансьор в Кюстендил

10-годишно дете е умряло в Кюстендил след безразсъден случай нощес. Момчето е било открито в асансьор в блок 3А на квартал „ Запад ” в града, притиснато от велосипеда си.

Лекарският екип, дошъл на място, е открил гибелта на детето. Въпреки това момчето е било превозено в болничното заведение, където повече от един час лекари са го интубирали, в опит да го върнат към живота. За страдание напъните им се оказали без резултат, заяви шефът на болница „ Д-р Никола Василиев ” доктор Александър Величков.

Причините и събитията за гибелта на детето не са известни. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, сподели още шефът на здравното заведение.

От полицията в Кюстендил споделиха, че няма данни за насилствена гибел. Екип на полицията е обслужил местопроизшествието незабавно след получения сигнал от болничното заведение. От там допълниха, че детето не е живеело в блока, в който е станал случая. То е било в асансьора с велосипеда си, добави представителят на Министерство на вътрешните работи в града Катя Табачка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР