10 години затвор получиха двамата непълнолетни, които убиха възрастен мъж

...
10 години затвор получиха двамата непълнолетни, които убиха възрастен мъж
Коментари Харесай

10 години затвор за двете момчета, убили човек заради шише ракия във Видинско

10 години затвор получиха двамата малолетни, които убиха възрастен мъж по изключително нечовечен метод във видинското село Гъмзово. Това заяви Таня Кръстева от пресцентъра на Окръжен съд-Видин.

Присъдата е от 21 ноември, наказването следва да бъде изтърпяно дейно при първичен „ общ режим “ и се зачита времето, в което са били с мярка за неотклонение „ задържане под стража “ , както и полицейското задържане.

Окръжен съд-Видин призна за отговорни двамата, по тази причина че на 1 януари тази година в селото са умъртвили 59-годишния мъж посредством голям брой удари с крайници и ръце, нанесени с огромна мощ и свирепост по главата, шията и гръдния панер.

Припомняме ви, че младежите са родственици и известни на полицията с редица домови обири. Побоят над мъжа е станал след скандал за шише ракия. Конфликтът е зародил, тъй като наказаните малолетни са купували ракия от мъжа , която не им харесала, решили да я върнат и да си вземат дадените за нея пари.

Побоят е станал след приложимост на огромно количество алкохол от децата . Мотивите към присъдата ще бъдат направени в законоустановения период.

Присъдата не е дефинитивна и предстои на обжалване в 15-дневен период пред Софийския апелативен съд.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР