10 дни Митьо Пищова лежи в ковид отделението на великотърновската

...
10 дни Митьо Пищова лежи в ковид отделението на великотърновската
Коментари Харесай

COVID-19 тръшна и Митьо Пищова: Ако не оцелея, много манекенки ще плачат за мен!

10 дни Митьо Пищова лежи в ковид отделението на великотърновската болница „ Стефан Черкезов “, научи HotArena.

" Една седмица не съм ял и не съм спал! Преминах през много тежки моменти. Дано да оцелея защото моят приятел Ицо стоте манекенки не успя. Ако и аз си отида, много моделки ще плачат ", казва по телефона пред „ България Днес “ от болничното си легло Димитър Маринов.

Всичко започнало с веселби и тежки софри в Павел баня в компанията на приятели. Пищова едва се прибрал, в Търново след първите симптоми. На следващия ден си прави PCR тест за коронавирус, който се оказал положителен. Върнали го за домашно лечение вкъщи, но след като се влошава и с протекциите на д-р Николай Стойнов- шеф на хирургията в болницата го приемат в отделението.

В нощта срещу понеделник за първи път успял да дремне за няколко часа от седмица насам. Постепенно започнал да похапва, което полека завръщало силите му.

„ Ако се оправя ще дам голям банкет “, кани се Пищова.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15585  Австралийска самолетна компания вкарва наложително имунизиране против COVID-19 Австралийска самолетна компания вкарва наложително имунизиране против COVID-19  Отново се извиха опашки на Кулата Отново се извиха опашки на Кулата  Смъртоносен връх в Русия Смъртоносен връх в Русия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР