10:04 ч.Корнелия Нинова очаква БСП да е в следващото управлениеЛидерът

...
10:04 ч.Корнелия Нинова очаква БСП да е в следващото управлениеЛидерът
Коментари Харесай

Изборите днес: Корнелия Нинова очаква БСП да е в следващото управление

10:04 ч.Корнелия Нинова чака Българска социалистическа партия да е в идващото ръководство

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова чака партията да е в идващото ръководство. Според нея в " тези сложни моменти " няма да е елементарно, в случай че ръководството остане " без мощна обществена партия ".

" Една мощна обществена партия ще помогне на хората да преминат през рецесиите и мисля, че ние го доказахме в предходното ръководство със обществената стратегия, която то осъществя ", уточни Нинова.

Тя сподели, че Българска социалистическа партия е потвърдила, че с изключение на да дава обещание, партията може и да извършва своите обещания. Нинова беше безапелационна, че няма да вземат участие в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи, само че остави вратата отворена за останалите партии: " Нека да забележим резултатите на останалите партии през днешния ден ".

Ако социалистическата партия влезе в ръководството, нейните цели ще са фокусирани върху преодоляването на инфлацията и повишението на приходите, добави още Нинова.

" Нека хората да знаят, че в тези сложни рецесии няма да бъдат изоставени; че страната ще бъде до тях и ще помогне ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

10:00 ч.Стефан Янев чака " оптимален резултат " от изборите

`Лидерът

Лидерът на новосформираната партия " Български напредък " Стефан Янев ще работи за българския народен интерес - това сподели той, откакто упражни правото си на глас.

Янев дефинира националния интерес в три съществени стълба от политики - сигурност, правдивост и благополучие, и изясни, че те тяхното съблюдаване е главен приоритет за неговата партия.

Той уточни, че чака " оптимален резултат " от изборите и пояснява това с обяснението, че " всеки, който е решил да го поддържа, е добре пристигнал ".

На въпрос дали след изборите ще може да се образува държавно управление, Янев отговори, че това е въпрос на договаряния.

" Българите би трябвало да престанат да слушат внушенията, че изборната интензивност ще бъде дребна, да не си оставят мисленето и дейностите за утрешния ден ", прикани водачът на новата партия.

09:00 ч.Христо Иванов гласоподава за " самоуверено реформаторско ръководство "

Съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов даде своя глас на парламентарните избори. Той отиде до изборната секция в столичното в 93-о СУ „ Александър Теодоров-Балан “ тъкмо в 09:00 часа.

„ На страната ѝ би трябвало ръководство, само че не какво да е, а същинско, самоуверено, реформаторско ръководство, което може да се оправи с провокациите, пред които сме изправени, и да направи скок в развиването на страната ", сподели той пред публицисти.

Според него не би трябвало да се изпуска фокуса от значимите цели и уточни, че гласоподава за „ отговорност и поредност “. Според Иванов едно реформаторско ръководство не би могло да съществува без „ Демократична България “. Той посочи, че обединяването е сложило доста ясно своите условия и цели, за които ще работят, във връзка с войната в Украйна, интернационалния ред, правосъдната промяна и „ рационалната политика “.

„ Оттам нататък с кого ще бъде допустимо да формираме ръководство, зависи от осъществяването на тези наши цели ", разяснява съпредседателят на Демократична България.

Той прикани хората да гласоподават, с цел да може страната да се движи напред и да не се стига още веднъж до нови избори.

Христо Иванов гласоподава за България на разсъдъка.
Публикувахте от в
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР