1. Времето минава прекалено бавно. 3-4 минути им се струват

...
1. Времето минава прекалено бавно. 3-4 минути им се струват
Коментари Харесай

9 неща, които отблъскват жените при орален секс

1. Времето минава прекомерно постепенно. 3-4 минути им се костват като 30, до момента в който са там долу. Това въпреки това е добре, тъй като дамите се стимулират да са по-добри, с цел да може това малко време да стига на мъжа.

2. Не харесват, когато мъжът мърда таза си обратно напред. Момчета, не вършиме секс и това въобще не е прелестно за дамите, написа dnesplus.bg.

3. Притесняват се, че ще повърнат всякога, когато мъжът реши какъв брой надълбоко да влезе. Мъже, просто не мърдайте и оставете тя да си свърши работата!

4. Нямат концепция какво да вършат със свободната си ръка. Ясно е, че тя се употребява за игра с тестисите му, само че дамите нямат концепция дали това е прелестно за мъжа.

5. Зъбите са най-големият им проблем. Жените постоянно се опасяват да не одраскат или захапят пениса и като цяло си е много сложна задача. Не обичат, когато нещо не им се получава, мъжът да продължава да упорства.

6. Повечето дами въобще не схващат техниката „ надълбоко гърло “. За тях не е прелестно да ги гледат по какъв начин се мъчат да не им призлее и да не се задавят. Просто не е за всеки.

7. Притесняват се да не би мъжът да не може да се сдържи и да свърши наоколо до лицето им. За огромна част от дамите това е противен край.

8. Миризмата там долу не постоянно е такава, каквато им се желае. Ако тя отхвърля, не бутайте главата ѝ надолу, с цел да не ви засегне с истината.

9. Отблъскващо е, когато той издава смешни звуци, до момента в който тя му доставя орално наслаждение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР