1 тийнейджър е изчезнал, 4 души са ранени след инцидент с лодка с „масова злополука“ на езерото Остин

...
Тийнейджър е в неизвестност, след като лодка със седем души
Коментари Харесай

Тийнейджър е в неизвестност, след като лодка със седем души на борда е заседнала в неделя вечерта на езерото Остин, причинявайки инцидент с „масова злополука“ в четирима души бяха ранени. и откри лодката почти 35 минути по-късно близо до блок 10600 на River Terrace Circle, според EMS на окръг Остин-Травис. След като бяха открити ранените жертви, персоналът на пожарната в Остин откара три от тях с лични плавателни съдове до пункт за обмен на линейки.

EMS го обяви за инцидент с масови произшествия от ниво 5. Двама души със сериозни наранявания бяха откарани незабавно в болници, единият от EMS, а другият от хеликоптер на Travis County STAR Flight. EMS също транспортира двама пациенти с потенциално сериозни наранявания.

Двама души са отказали транспортиране до болница, казаха от EMS.

Първо реагиращите преминаха в режим на възстановяване, за да се опитат да намерят изгубения тийнейджър . Служители на EMS казаха в понеделник, че усилията за възстановяване ще бъдат поети от правоприлагаща агенция, а полицията в Остин каза, че усилията за търсене и спасяване от множество агенции са в ход.

Тази статия първоначално се появи на Austin American-Statesman: Teen missing after инцидент с лодка с „масова злополука“ на езерото Остин

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР