1. Sublimotion от Paco Roncero на Ибиса - ИспанияОграничено до

...
1. Sublimotion от Paco Roncero на Ибиса - ИспанияОграничено до
Коментари Харесай

Това са най-скъпите ресторанти в света

1. Sublimotion от Paco Roncero на Ибиса - Испания

Ограничено до 12 посетители на вечер. От 2014 година Пако Ронсеро посреща гостите си в неповторима и революционна стая в хотел Hard Rock. Тук, в Sublimotion , кулинарното изкуство и софтуерните нововъведения се съчетават, с цел да основат изцяло, спиращо дъха и невиждано прочувствено прекарване.

С настояща цена на менюто от към 1900 евро на човек, звездният готвач предлага освен това от най-хубавата висша кухня. Звездният готвач с две звезди Мишлен е основал великолепно гастрономическо прекарване.

 width=

Освен разнообразни готвачи, той е заел и режисьор, композитор, диджей, фешън дизайнер и илюзионист. По време на двадесетте курса на гостите се предлага несравнимо развлечение, което включва очила за виртуална действителност, ястия на молекулярна основа, цялостно музикално меню и съвършено изучена хореография. Това е преживелищна гастрономия от най-висока степен. Стръмната цена за вечеря в този островен ресторант включва вино и шампанско.

2. Guy Savoy de Paris в Париж - Франция

В Guy Savoy de Paris , ситуиран в невероятната конюнктура на Hôtel de la Monnaie, Guy Savoy всеки ден написа нова глава в историята, почнала преди няколко десетилетия. Като малко момче той наднича в тиганите в кухнята на фамилния си ресторант La Buvette de l`Esplanade в Бургун-Жалие.

 width=

Днес в Париж той заслепява с шест зали за хранене, украсени със модерни картини и статуи (много от които са предоставени назаем от Франсоа Пино) и прозорци със старомодни рамки с аспект към Сена.  Великолепната конюнктура по никакъв метод не отклонява вниманието на шеф-готвача от задачата му да трансформира изисканата храна в празник - непрекъсната респект към френската кухня.

Истинско наслаждение е да откриете в менюто емблематичната му чорба от артишок и трюфели, която се употребява с бриош, щедро намазан с масло от трюфели. Наред с други неща, френският шеф-готвач образова звездни готвачи като Гордън Рамзи. За меню с 13 ястия можете да очаквате да платите малко под 600 евро на човек. Но тази цена значи, че можете да се насладите на типичен френски ястия като гълъб или патица, поднесени на един от най-хубавите адреси в Париж.

3. Per Se, Ню Йорк - Съединени американски щати

Томас Келер открива Per Se през февруари 2004 година Според уеб страницата на Келер той е " първият и единствен готвач, роден в Съединени американски щати, който има голям брой три звезди Мишлен ". Той се концентрира върху детайлите освен в кухнята, само че и в цялостното показване, конюнктура и среда.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР