1. С всички сили се опитвайте да помагате на другите.

...
1. С всички сили се опитвайте да помагате на другите.
Коментари Харесай

27 съвета за по-добър живот от един потомствен шаман

1. С всички сили се опитвайте да помагате на другите. Ако не можете да доставите наслада, то не вредете.

2. Когато се превърнете в източник на благополучие за всяко живо създание, вие самите ще станете щастливи. А в случай че сте източник на премеждия за другите, вие сте първите, които ще станете нещастни. Помислете добре върху това...

3. На първо място в листата с морални правила поставете отхвърли от причиняване щета на който и да било. Спазвайте този принцип с особена неотстъпчивост: „ Никога никому няма да причиня зло! “ Помислете добре върху това...

4. Трудностите са... условност! Сериозните компликации са съществени, само че официално! Представете си небето – тъмно, с надвиснали сиви облаци. Над облаците небето е синьо и чисто. Просто би трябвало да положите старания, с цел да се издигнете над тях и да го видите.

5. За да се приближите до една фантазия, от време на време е задоволително да извършите даже една стъпка. Не се опасявайте от компликациите, тях постоянно ги има и ще ги има.

6. Поне един час всеки ден отделяйте за тишина... Тя ви е толкоз нужна, колкото и общуването.

7. Умението да обичаш е най-висшето умеене на земята. Научете се да обичате всички, даже враговете си.

8. Не хвърляйте отпадъци във водоемите. Никакви! Духът на водата може доста съществено да се разгневи.

9. Събирайте речни камъни. Те имат голяма мощ и сила.

10. Обикновено назоваваме своето минало златни дни. Но това е неточност. Много значимо е да разберете, че всеки предстоящ миг във вашия живот – тъкмо това е най-златното време.

11. Няма съвършена или неприятна вяра. Бог е един. Молете се на който желаете, само че помнете най-важното: Живей по съвест, уважавай предците си, бит!

12. Ако имате за цел да измененията света, първо започнете със себе си. Научете се да придобивате силата на насладата и силата на любовта. Това са най-важните моменти и прекарвания за един човек. Усмивката, смехът, насладата имат голяма мощ. Когато осъзнаете това, ще откриете за себе си и любовта.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР