1.Преминава ли / или е преминавала и докога / през

...
1.Преминава ли / или е преминавала и докога / през
Коментари Харесай

Съда разпореди експертиза по жалбата на Стоян Пасев за референдум в Суворово

1.Преминава ли / или е прекосявала и докога / през аграрен парцел № 006167 по КВС на аграрни земи в землище на с. Чернево р. Хамам дере? 
2. Река Хамам дере минава ли около или през депото за неопасни боклуци? 
3. Хамам дере съставлява ли река или легло на река или съставлява дере, или е различен обект по Закона за водите /ЗВ/ и в случай че е различен обект, то какъв, като се посочат признаците, които го дефинират според Закон за водите. 
4. Да бъде посочен целият териториален обсег на депото за боклуци. 
5. Да бъде установено дали обсегът на депото за боклуци е единствено на територията на с.Чернево или обгръща и други общини? 
6. Експертизата да уточни и маршрута на транспортиране на отпадъците от мястото на основаването им до депото за боклуци, както и каква благосъстоятелност са пътищата, по които ще минават МПС? 
7. Да бъде посочен типа на МПС, извозващи отпадъците, в случай че са посочени в документите при издаване на разрешението за строеж- тонаж и други особености и възможно ли е придвижването на тези МПС по съществуващата пътна мрежа на с. Чернево? 
8. Да бъде посочено има ли публикуван Общ устройствен план за районна на с.Чернево и в случай че има, надлежно ли е на предвижданията на Общ устройствен план разрешението за градеж на депото?
Като сочи нуждата от изясняване на разногласието от фактическа страна и събиране на позволената съдебна техническа експертиза, която не е направена към сегашния миг и е с огромен размер, съдът дефинира делото да бъде отсрочено от 1 февруари за 26 април 2018 година от 15.00 ч. Определението не предстои на обжалване.
Припомням, че адм. дело 1962/2017 година е формирано по тъжба на Стоян Пасев - регионален шеф на област с Административен център - Варна, като с жалбата се оспорва законосъобразността на решението на общинския съвет в гр. Суворово, по отношение на провеждането на локален референдум с въпрос: " Подкрепяте ли локалните управляващи да не позволен построяването на хранилище за неопасни боклуци, генерирани от активността на " Девен " АД и рекултивация на ПИ 006167 по КАС на земеделските земи в землището на с. Чернево ". 
За взаимно разглеждане, в формираното съдебноадминистративно произвеждане, е признат и митингът на Варненска окръжна прокуратура против цитираното нагоре решение на Общ. съвет Суворово.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР