1. ОвенОвенът, огненият знак, кипи от безгранична енергия и този

...
1. ОвенОвенът, огненият знак, кипи от безгранична енергия и този
Коментари Харесай

5 зодии ще тънат от задоволство

1. Овен

Овенът, огненият знак, кипи от безгранична сила и този трептящ възторг влива в живота им безкрайна позитивност. Техният авантюристичен дух и дръзновение им разрешават да гледат на живота като на вълнуващо пътешестване, изпълнено с благоприятни условия. Оптимизмът на Овена е инфекциозен и въодушевява другите да одобряват живота със същото наслаждение.
-->
2. Лъв

Магнетичната харизма и сърдечната природа на Лъва ги вършат естествено родени водачи на насладата. Управлявани от Слънцето, те блестят блестящо като звездата, която ги води, осветявайки живота на хората към тях. Техният великодушен дух и способността им да намират наслада в простите удоволствия основават атмосфера на празник, където и да отидат.

3.

Везни Везните търсят естетика и баланс във всички аспекти на живота, което ги кара да гравитират естествено към щастието. Тяхната обществена природа и обич към компанията основават позитивна среда, която повдига другите. Способността на Везните да намират наслада в дребните неща и да ценят хубостта във всички форми ги прави фар на благополучие.

4. Стрелец

 Стрелецът, скитникът на зодиака, е воден от ненаситно любознание и хладнокръвен оптимизъм. Техният метафизичен мироглед за живота им разрешава да одобряват провокациите с позитивно мислене. Техният инфекциозен смях и авантюристичен дух ги трансформират във безконечните оптимисти във всяка обстановка.

 5. Риби

Риби, ръководени от Нептун, са състрадателни и надълбоко свързани с прочувствената сфера. Тяхната вродена емпатия им разрешава да намират благополучие в това да оказват помощ на другите и да предизвикват значими връзки. Творческата и богата на въображение природа на Риби внася нотка магия в техния свят, разпространявайки наслада на всеки, който срещнат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР