1. Овен и Водолей – Водолея е много приспособим и

...
1. Овен и Водолей – Водолея е много приспособим и
Коментари Харесай

5-те най-добри съвместимости между зодиите

1. Овен и Водолей – Водолея е доста пригодим и той елементарно си пасва с обособените зодии. А представителите на зодия Овен за толкоз непоследователни и прочувствени, че Водолея ще ги схваща съвършено и постоянно ще оказват помощ по всевъзможни способи. И в двете зодии бушуват доста мощни страсти и усеща и това ще им помогне да се схванат добре. И двете зодии имат авантюристичен дух, обичат да опитват и в никакъв случай няма да се отегчат един от различен. Винаги работят в екип и са дружно в компликациите. Овенът е знак, който доста постоянно се ядосва и то от нищо, а Водолея доста елементарно го успокоява. Проблемът при тази композиция е, че и двете зодии си мислят, че постоянно са прави. Не разрешават на никого да ги подлага на критика и рядко одобряват съвет от близките. Непременно отстоявайки позицията си, връзката сред тях ще има и компликации от време на време. Друг пороблем е, че Водолея обича да излиза с шумни компании, да се среща с нови хора и да купонясва непрекъснато, а Овена избира спокойствието и уюта на дома.
2. Рак и Риби – Те не са спонтанни и първо избират да опознаят другия. Раците се отпускат доста мъчно пред нови хора, до момента в който Рибите са цялостната им диаметралност. Рибите обичат да се забавляват и да дават доста пари, за удоволствия, до момента в който Раците постоянно биха предпочели да си останат у дома и да спестят тези пари. При тях много постоянно има дребни разногласия. Връзката им би могла да бъде мощна и същинска, в случай че и двете страни вършат взаимни отстъпки. И двете зодии не са склонни към невярност, доста са почтени и предани и за нищо на света не биха наранили колегата си. Раците имат непрекъснатата потребност да бъдат глезени, а Рибите обожават да демонстрират обичта си. В тази връзка представителите на зодия Рак постоянно за обгрижвани и ухажвани. Понякога се лимитират да демонстрират своите стремежи и дебелоглав, което в даден миг може да докара до разлъка. Рибите би трябвало да са доста умерени в контактите с Рак, с цел да не се натрапят прекомерно доста и би трябвало внимателно да се опитат да се сближат с тях.
 3-те зодии, които са най-хубави във флирта 3-те зодии, които са най-хубави във флирта
Има зодии, на които не им върви в любовта. Има и такива, на които им върви, само че не чак толкоз. Има и такива, които просто умеят да флир...
3. Лъв и Стрелец – Комбинацията сред тези две зодии е много забавна и занимателна. И двете са огнени знаци, което подсигурява съвместимостта им изцяло. В тази връзка заниманието е преди всичко, а най-важното - имат си голямо доверие. Честите спорове са подбудени от желанието на Лъва за повече внимание, което Стрелеца не постоянно има желанието да даде. В тези връзки те не зависят един от различен, само че стане ли въпрос за семейство, те наложително би трябвало да се вземат в ръце, тъй като до в този момент не са поемали толкоз огромна отговорност. Те са много огромни оптимисти, изключително във връзка с финансите, което постоянно ги довежда до безпаричие на моменти. Тези мощни и огнени знаци си пасват идеално – оказват помощ си, дават си препоръки и се радват на триумфите на другия, а не си завиждат. Това прави връзката им доста мощна и здрава и тя мъчно би могла да се разпадне поради честите маловажни кавги.
4. Везни и Близнаци -Двата знака си пасват идеално, тъй като си оказват помощ в постигането на задачите, въздушни знаци са, което подсигурява тяхната интелектуална съгласуемост. И Везните, и Близнаците биха предпочели да си замълчат пред това да влязат в спор или да се скарат с някого, което е причина в тази връзка да няма чести кавги. Ако си изградят метод на живот и правила, които да извършват, връзката им ще се резервира дълго време.
5. Козирог и Телец – Тези две зодии несъмнено доста си отиват. Те са доста любвеобвилни един към различен и постоянно демонстрират любовта си и на обществени места. Отношенията сред тези два зодиакални знака нормално са съществени и те много прибързват с проектите за семейство и общо бъдеще. Не са фенове на купоните, даже биха предпочели да си стоят вкъщи, пред това да излязат да се забавляват. Те обичат да си подаряват и да одобряват дарове, тъй като двете зодии са земни и доста обичат материалните неща. Връзката им може да е малко по-скучна, само че в нея много рядко се стига до кавги и разногласия.
 
 Мъжете от тези 3 зодии са същински джентълмени Мъжете от тези 3 зодии са същински джентълмени
В днешно време джентълменското държание е почтено за респект и почитание! Малко са мъжете, които знаят по какъв начин да се държат с дамите и да им...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР