1. Изгубените снимки от убийството на Кенеди На 22 ноември

...
1. Изгубените снимки от убийството на Кенеди На 22 ноември
Коментари Харесай

Топ 10 изгубени в историята неща

1. Изгубените фотоси от убийството на Кенеди

На 22 ноември 1963г президентът Джон Ф. Кенеди е прострелян смъртоносно със снайпер от Лий Харви Осуалд (според формалната версия). Събитието раздрусва Америка и става най-коментираната тематика в света. В хода на последвалото следствие, ФБР и Тайните служби изземат всички видео материали и фотоси от региона на покушението.

Тогава, на няколко фотоси те виждат една жена, която наподобява снима от самото начало, даже след стрелбата, когато множеството хора към този момент са легнали по очи на земята. Кръстили я Бабушка, поради шала й, който приличал на тези, които бабите в Русия носели през тези години. Така и не съумели обаче да я разпознават. Въпреки апелите на ФБР да им бъдат предадени всички фотоси и записи от деня, тези направени от Бабушка в никакъв случай не се появили.

През 1970г, жена на име Бевърли Оливър твърди, че тя е Бабушка. През 1963г работила като певица и танцьорка в клуб Колъни. На идната година издава записки, в които наблюдава събитията в деня на убийството на Кенеди. Оливър споделя, че след покушението, с нея се свързали двама мъже, които съгласно нея били сътрудници на ФБР или от Тайните служби. Те поискали лентата й, с цел да я проявят, като дали обещание да й я върнат по-късно, само че по този начин и не го създали.

Дали Бевърли Оливър в действителност е Бабушка, е противоречив въпрос. Критиците показват голям брой несъответствия в историята й, в това число и в модела на фотоапарата, който по нейните думи била употребила, само че не съществувал през 1963г.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР