1. Honda AccordHonda Accord е въплъщение на класическата поговорка: ако

...
1. Honda AccordHonda Accord е въплъщение на класическата поговорка: ако
Коментари Харесай

Най-добрите семейни седани от среден клас за 2023 г.

1. Honda Accord

Honda Accord е олицетворение на класическата сентенция: в случай че не е счупено, не го поправяйте. Въпреки че седанът се е развивал през годините, Accord 2023 е също толкоз палав и потребен, колкото и преди. Преработен за новата моделна година, последният Accord губи малко от динамичността на задвижването на своите прародители. Пробивният 2,0-литров четирицилиндров мотор с турбокомпресор от предходния Accord към този момент не е налице.

Вместо това всички Accord-и за 2023 година разчитат на 1,5-литров четирицилиндров турбодвигател със 192 к.с. или на бензиново-електрически хибриден елемент с 204 к.с., като нито един от двата елемента не предлага алтернатива за промяна на предавките. Дори и по този начин, новият Accord си остава сладур. Той може да не дърпа струните на сърцето ни по същия метод, както го правеше предходният, само че Accord 2023 въпреки всичко ни завоюва задоволително, с цел да заслужи място в нашия лист 10Best 2023.

    Базова цена: 28 390 USD
    Оценка C/D: 10/10

2. Kia K5
 width=

Kia K5 впечатлява с красивия си външен и вътрешен дизайн. Тя предлага и подбор от първокласни характерности. Вярно е, че 1,6-литровият мотор със 180 к.с. на общоприетия автомобил ни се стори малко неугледен. За благополучие, разполагаем е GT с турбокомпресор с 290 к.с. Задвижването на всички колела е алтернатива за K5. Уви, комплект летни гуми не е включен в менюто. По-лепкавата гума е нещо, което бихме желали КИА да предложи като алтернатива за мощния и насочен към представянето K5 GT.

    Базова цена: 26 415 USD
    Оценка C/D: 9/10

3. Hyundai Sonata

 width=

Подобно на своя братовчед, Kia K5, Hyundai Sonata спортува с атрактивни дизайнерски детайли от вътрешната страна и извън. Hyundai предлага Sonata в няколко равнища на съоръжение и с голям брой варианти за задвижване. Предлагат се три четирицилиндрови мотора със строго избрана консумация на газ: 1,6-литров с турбокомпресор с мощ 180 к.с., 2,5-литров с атмосферно пълнене с мощ 191 к.с. и 2,5-литров с турбокомпресор с мощ 290 к.с. Купувачите могат да изберат и бензиново-електрическа Sonata.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР