1. Филм, на който ако отидете с гадже или с

...
1. Филм, на който ако отидете с гадже или с
Коментари Харесай

6 причини да гледате „Pro Любов. Само за възрастни“

1. Филм, на който в случай че отидете с гадже или с компания, ще ви донесе повече
Общуването откакто гледате кино лентата с обичания човек ще бъде разнообразено с нови тематики или остарели разговорени по нов метод.  А в случай че сте с компания, ще имате причина за вълнуващи споделяния на опит, инциденти и разсъждения.  Опознаването се задълбочава...

2. Актьорите в една друга Русия
Популярни и брилянтни, актьорите във кино лентата са главните звезди на съветското кино сега, които са в компанията на незабравимия Джон Малкович.  Представената Русия е модерна, съвременна, привлекателна, без нищо от баналните показа на тези, които ги имат.  Операторската работа и сценография са превъзходни.  Няма подобен филм!

3. Реалистично, откровено и персонално
Преплетени са историите на няколко двойки и обособени персони, възрастта им варира от юноши до пенсионери, а измежду проблемите и търсенията, които ги вълнуват, всеки фен намира и свои, вероятни отговори също, както и друга позиция.

4. Хумор и провокации
Смехът е неминуем, колкото и да сте скептични и сериозни.  Хуморът в тази ситуация не олекотява, а прави героите и случките още по-истински и прочувствени.

5. Не е единствено за възрастни
Въпреки моменти, които не са подобаващи за деца, филмът е даже целесъобразен за тинейджъри.
Дори моментът с предположен колективен секс е изработен с доста усет, шеговитост и проникновена логика на психиката сред участниците.  Има крайни шокиращи подиуми, само че  дори и те са колкото занимателни, толкоз и покъртителни с човечността на героите.  Има и ядосана полицайка, която не е правила секс от 204 дни и крещи в ухото на един неподозиращ обвинен „...Ще живеете.  Дълго и трудно... “
 

6.Саундтрак
Характерни са музикалните паузи, които сами по себе си са блестящи и артистични клипове на модерни реализатори. 
Много станаха хвалебствията, съзнавам.  Знам и че от дълго време не бях гледала качествена умна комедия като тази.  Препоръчвам от сърце.  Вижте и филмовия откъс.

 

Лилия София Попганчева:

Работата ми включва самостоятелна и семейна терапия, коучинг, спортна логика на психиката за юноши и възрастни, тематични семинари и обществени планове с общата цел да спомагам развиването на персоналния капацитет в път на реализация и благополучие.

Имам тапия за колективен аналитик от Виенски университет „ Зигмунд Фройд “, магистратура Артистични психо-социални практики, Нов български университет, специализации по спортна логика на психиката, енергийна логика на психиката, посттравматична намеса и лечебна работа със зависимости, образование за обществено предприемачество в университета „ Бъркли “ и по публични политики в университета „ Джорджтаун “. Имам две деца, пиша за разнообразни български списания, върша снимка, вземам участие в обществена работа с групи в неравностойно състояние и зависимости, обичам да странствувам и да се движа - танцувам, карам колело, катеря върхове, върша йога, гмуркам се и карам кайт-сърф.

Работя в персонален кабинет в центъра. В избрани случаи давам опция за работа в „ мобилен офис “ или за виртуални срещи по скайп. Мога да бъда открита на  и .
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР