08 Юни От Microsoft са се посветили на предоставянето на

...
08 Юни От Microsoft са се посветили на предоставянето на
Коментари Харесай

Microsoft продължава да подкрепя нестопански организации у нас

08 Юни
От Microsoft са се посветили на даването на подобаващи, налични и новаторски решения за организации с нестопанска цел, чиито фокус е да отговорят на най-важните провокации, пред които е изправен светът. Инициативата Tech for Social Impact има за цел да обезпечи налични технологии и принадлежности на такива структури от всевъзможен мащаб, които да им оказват помощ да реализират своите цели. За да се получи този резултат, дарения и отстъпки за принадлежности и услуги на Microsoft се оферират на всички квалифицирани организации с нестопанска цел.

Тази самодейност предлага и облачни решения като Azure, Dynamics 365 и Microsoft 365. Програмата е налична както за организации с нестопанска цел, по този начин и за неправителствени организации в България. Инструментите и услугите на Microsoft са налични посредством самодейността Tech for Social Impact. Те разрешават по-бърза и лесна работа на сдруженията с нестопанска цел, като им разрешават достъп до висококачествени услуги, съобразени с техните потребности. Най-популярни са опциите, които включват потребни принадлежности и разрешават работа в екип, без значение от местоположението на членовете на екипа, благодарение на Office 365.

Организациите могат също по този начин елементарно да пресъздават и проучват данни благодарение на Power BI Desktop и Power BI Pro, като активността им може да бъде усъвършенствана благодарение на облачни решения.
Всички оферти са налични в Microsoft Nonprofits.

Програмата за дарения продължава съвсем 40-годишната традиция на Microsoft да оказва помощ на неправителствения бранш. Само през последната година компанията е дарила над 234 милиона щатски $ в брой, програмен продукт и услуги за 56 365 организации с нестопанска цел допълнително от 140 страни по света. Общата стойност на софтуерните дарения за 19 неправителствени организации в България е почти 34 299 щатски $ през миналата година.

Всички организации с нестопанска цел и неправителствени организации, заинтригувани да се включат в програмата Tech for Social Impact, могат да ревизират опциите за присъединяване на уеб страницата microsoft.com.

Изкуствен разсъдък за Земята - дарения за усъвършенствания в селското стопанство, отбрана на водите, застрашените типове
и понижаване на въздействието от изменението на климата

Cloud и AI инструментите са разполагаем на неправителствени организации и организации с нестопанска цел, чиито фокус са световните екологични проблеми и тяхното решение посредством програмата AI за Земята на Microsoft. Програмата дава безплатни средства за подкрепяне на планове, които употребяват технологии за изкуствен интелект, с цел да трансформират метода, по който хората и организациите следят, моделират и ръководят естествените системи на планетата Земя. AI за Земята е част от програмата AI за Доброто на Microsoft, която дава технологии, запаси и познания, с цел да насърчи организациите, които се оправят с решаването на най-големите обществени провокации като филантропични рецесии, опазване на здравето, досегаемост и резистентност за запазване на културното завещание.

Програмата AI за Земята на Microsoft е ориентирана към четири области, които са от жизненоважно значение за реализиране на стабилно бъдеще:

Земеделие - хранене на възходящото международно население

Вода - запазване и отбрана на водоизточниците

Биоразнообразие - следене и отбрана на застрашените скотски типове от изгубване

Изменение на климата - понижаване на въздействието на изменението на климата върху обществото.

Като се има поради, че човечеството е изправено пред все по-трудни провокации като климатичните промени и обезпечаването на устойчиво водоснабдяване, изхранването на цялото възходящо население и бързото понижаване на биологичното многообразие, е много мъчно да се намерят решения за тях. Причината за това е, че когато става въпрос за схващане действието на естествения свят, ние се сблъскваме с неналичието на информация, която би послужила за предприемането на съответни стъпки за по-добро ръководство на естествените системи.

Програмата AI за Земята дава Azure компютърни дарения. Тези дарения оферират Azure-кредити в размер на 5 000, 10 000 или 15 000 щатски $, според от размера на плана, за организации с нестопанска цел, чиито планове са ориентирани към решение на световни екологични провокации.

Организации с нестопанска цел и неправителствени организации, чийто фокус на активност е решение на екологични проблеми, могат да аплайват със своите планове на уеб страницата AI for Earth Azure Compute Credit Grant Applications.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР