– Уникалният автокино фестивал с български филми гостува в Пловдив

...
– Уникалният автокино фестивал с български филми гостува в Пловдив
Коментари Харесай

Автокино под звездите на 7 и 8 май в Пловдив

– Уникалният автокино фестивал с български филми гостува в Пловдив на 7 и 8 май. Автокино @Kaufland ще прожектира едни от най-хитовите български филми на паркинга на Kaufland-Христо Ботев, Юг на ул. „ Македония “ 97Б. Фестивалът стартира на 7 май в 20:30 часа с хитовия филм „ Диада “ и продължава с „ Уроците на Блага “ в 22:00 ч. На 8 май феновете ще могат да се насладят на „ Пулсът на танца “ от 20:30 ч. и „ Чума “ от 22:00 ч.

Паркингите на хипермаркетите на Kaufland се трансформират в кино под звездите за трета поредна година. Национално турнето ще обиколи 13 града до края на май, а в два от тях ще има среща с артист от определен български филм. Зрителите на единственото пътуващо автокино в България ще могат да гледат четири от най-касовите български заглавия от последните месеци – „ Диада “, „ Уроците на Блага “, „ Пулсът на танца “ и „ Чума “.

Кампанията се осъществя взаимно с „ Автокино “ и след спирката си в Пловдив (7 и 8 май) ще продължи към Стара Загора (9, 10 и 11 май), Сливен (12 и 13 май), Ямбол (15 и 16 май), Бургас (17 и 18 май) и Силистра (20 и 21 май).

Уникалната самодейност Автокино @Kaufland дава по-дълъг живот на българските филми и дава един забавен и безвреден метод за гледане от уюта на персоналния ни автомобил. На територията на 13 паркинга на Kaufland в цяла България, феновете могат да чакат над 60 прожекции на едни от най-популярните нови български филми.

Автокино се гледа от личния автомобил на присъстващите, като филмите ще бъдат прожектирани на  екран с величина 5 х 10 м., който е вдигнат на височина 2 м. от земята.

Желаещите да участват, могат да наблюдават програмата и да закупят билетите си онлайн на http://www .avtokino.bg или на място в деня на прожекцията, като местата са лимитирани до 50-60 автомобила за събитие.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР