Живеем в интересни времена. Времена, които ще оставят своя

...
  Живеем в интересни времена. Времена, които ще оставят своя
Коментари Харесай

Какво ни остана след COVID-19?

 
Живеем в " забавни " времена. Времена, които ще оставят своя белег в историята на човечеството - дали като успех или разгром, още не знаем.
Това което знаем, е че всички се опасяваме. Страхуваме се за себе си, за своите близки и родители, за работата си и здравето на хората към нас. Една нова болест, идваща от непознати земи, трансформира всеки един аспект от нашите другояче взаимни животи. Заразата, за която съвсем нищо не знаем и за която споделят, че няма лекуване, ни разделя повече, в сравнение с осъзнаваме. Дали като стоим и работим сами от у дома или като ограничаваме контакти с другари и родственици, новото " обикновено " диктува обществена изолираност, за която малко от нас са пригодени да живеят. 
Същевременно бизнесът върви все по-стремгалво надолу и вирусът заплашва дребните и междинни компании у нас с ужасната мисъл за банкрут и още по-ужасната заплаха да изоставят стотици хора без работа в сериозен миг. Страхуваме се и се питаме - по какъв начин ще преминем през това? Ще оцелея ли в случай че рецесията продължи повече от месец? Трябва ли да избавям служащи? 
Виждаме също по какъв начин неналичието на китайски импорт е забележима по витрините със остаряла стока на магазините. Това ме накара да се замисля, по какъв начин стана тъй че сме толкоз подвластни от непознатото? Защо избрахме по-евтиното пред по-качественото, дотогава когато не останаха други възможности? Защо култът към непознатото ни накара да забравим за удобството на домашното?
В цялата обстановка има и жила подигравка, с идването на китайския вирус си потеглиха китайските артикули. Това което ни остана, след COVID-19, e българското.
Не би било почтено да пренебрегваме по какъв начин целият свят се сплотява против невидимия зложелател - всички ставаме съпричастни с болката на най-засегнатите, виждаме многочислени дарителски акции в помощ на лечебните заведения и се трудим дружно в най-мащабната борба която сме водили като тип. Дори пред лицето на най-опасната пандемия в актуалната история, ние пеем от балконите си и се борим да предпазим най-уязвимите. Не за пръв път виждаме по какъв начин обединяването в действителност прави силата.
С тази свежа вероятност, желаеме да използваме момента да ви срещнем с една дребна българска компания, която прави всичко по силите си да продължи да работи в този сложен за всички миг. " Габина " е производител на дамски обувки и аксесоари от естествена кожа на домашния пазар повече от 23 години . Те ни помолиха да Ви разкажем за техния бизнес и за това по какъв начин те реагират на зародилия дефицит на защитни ограничения против вируса. 

" Ние сме от дребното останали производители у нас " споделя притежателят на предприятието, Станислав Митев - " в такива моменти изглеждаме огромни, когато работим макар събитията. Във фабриката на " Габина " в гр. Добрич работят 40 индивида . С новопоявилата се заплаха от болест, тимът на " Габина " реагира незабавно с цел да подкрепи както  служащите, по този начин и на своите клиенти. " От началото на Април месец започваме акция на безконтактни доставки на всички поръчки направени посредством нашия уеб страница. От момента, в който сложим новия Ви чифт обувки в кутията, досега в който той дойде до вашата врата, можете да бъдете сигурни както в качеството, по този начин и в сигурността на Вашата покупка . Във връзка с появилата се липса на санитарни артикули и ширещата се далавера с цените им,нашия отговор  е  подарък гел  за ръце  с всяка поръчка ". Относно цените на обувките, те споделиха с нас, че.новата пролетна сбирка в типичния жанр и многообразие от цветове  ходила и модели излиза от фабриката с намалени цени в поради създалата се обстановка... За в  близкото бъдеще главната ни цел е да запазим здравето и работните место на всеки един от нашите служащи. "
А за това по какъв начин да продавате онлайн и по какъв начин да бъдете сполучливи в интернет пространството е нужно и качествено наличие. Екипът на ZAMESENI прави това много сполучливо с оглед голямото предложение на цифрови услуги. Изработване на фирмени уеб сайтове, видео реклами, фотография или лична фирмена иденточност със личен жанр и метод към пазара.

Можете да научите повече за акцията на " Габина " в техния уеб страница на https://www.gabinashop.com/ и на тяхната фейсбук страница https://www.facebook.com/GabinaBg.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР