• Honda публикува първите снимки на следващото поколение на водещия в класа хечбек

...
•	Honda публикува първите снимки на
следващото поколение на водещия в класа
хечбек
Коментари Харесай

HONDA РАЗКРИВА СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ НА ПЕТВРАТИЯ CIVIC 


• Honda разгласява първите фотоси на следващото потомство на водещия в класа хечбек
• Civic ще е най-новият модел на Honda, предлаган общоприетоо единствено с хибридната задвижваща система e:HEV
• Автомобилът ще бъде разполагаем на европейския пазар от есента на 2022 година
• С него марката реализира задачата си всички нейни водещи европейски модели да включват електрически елементи до края на 2022 година

Honda разгласява първите фотоси на новото единадесето потомство на водещия си модел в класа „ стилен хечбек “ - Civic с пет порти. 
Civic остава основен за Honda модел на европейския пазар. Последната му генерация е плод на съвсем 50-годишна успешна история и обезпечава деловитост, комфорт и атрактивен дизайн, качества, с които той постоянно се е славил.

Напълно новият Civic ще бъде предлаган изключително и единствено като хибрид. Така автомобилът става следващият модел на марката, който ще бъде задвижван от високотехнологичната система e:HEV (hybrid electric vehicle) и ще извърши задачата на Honda всички нейни водещи европейски модел да бъдат с електрическо задвижване до края на 2022 г. 

Наложена към този момент в неотдавна излезлите на пазара Jazz, Jazz Crosstar, 2020 CR-V, както и в наскоро показаното ново потомство на HR-V, чиито продажби към момента не са започнали, и спечелилата позитивна оценка хибридна система ще предложи на собствениците на бъдещия нов Civic перфектния микс от занимателно шофиране и икономичност.

От началото на производството на Civic през 1972 година до през днешния ден моделът е доставен до 27 млн. купувачи от 170 страни от целия свят. Новото поколение с хибридна система e:HEV пристига в Европа от есента на 2022 година, за да продължи тази сполучлива почти половинвековна история.

*Източник: www.honda.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР