• Експозицията на щанда включва най-доброто от двата свята на марката

...
•	Експозицията на щанда включва най-доброто от двата свята на марката
Коментари Харесай

Audi представя премиерните Audi RS 3 Sportback и Audi RS Q3 Sportback на Автомобилен салон София 2022

• Експозицията на щанда включва най-хубавото от двата свята на марката –гамата e – tron знак на електрическата подвижност и именитата скоростна моделна линия, Audi Sport
• Порше БГ, вносител на Audi, показва третата генерация на спортната трансформация на моделната линия A3 – Audi RS 3 Sportback, както и първата на Audi RS Q3 Sportback

Вносителят на Audi, Порше БГ, означи началото на Автомобилен салон София 2022 с показване на настоящата си продуктова гама. Посетителите на ревюто могат да видят напълно електрическите модели Audi RS e-tron GT и Audi Q4 e-tron, както и мощните спортни Audi RS 3 Sportback и Audi RS Q3 Sportback.

Изпълнителният шеф на Порше БГ, Флориан Пупетер, откри щанда на марката Audi по време на Автомобилен салон София 2022. Посетителите на ревюто ще могат да видят най-атрактивните и настоящи модели на Audi в интервала 3 юни – 12 юни.

„ Посветени сме на задачата да бъдем по-добри и по-иновативни в индустриалните и комерсиалните процеси, с цел да може Audi да продължи да бъде една от марките, които дефинират стандартите на бъдещето в автомобилната промишленост. В рамките на Автомобилен салон София 2022 представяме настоящата гама на спортните модели на марката и флагманът на електрическата подвижност от бъдещето Audi RS e-tron GT “ – съобщи по време на откриването Флориан Пупетер, шеф на Порше БГ.

„ До 2026 година в гамата на Audi ще има повече от 20 напълно електрически модела. А от 2027 година ще предлагаме на клиентите си електрически модели във всички съществени сегменти. За нас е ясно, бъдещето е електрическо! “ – добави Лъчезар Георгиев, бранд управител на Audi.

Audi форсира прехода си към електрическа подвижност. Още през 2026 година компанията ще пусне на международния пазар нови напълно електрически модели. А през 2033 година Audi ще прекрати производството на коли с мотори с вътрешно горене в международен мащаб. Изключение може да бъде Китай, където се изследва опцията за по-дълго произвеждане според от локалното търсене. Последното потомство мотори с вътрешно горене идва с обещанието да бъде най-хубавото, предлагано в миналото от Audi.

На щанда на марката по време на Автомобилен салон София 2022 ще бъдат показани настоящите модели със спортни гени, премиерните Audi RS 3 Sportback и Audi RS Q3 Sportback, доказателство за премиум подвижност с мотор с вътрешно горене.

С първото потомство на Audi RS Q3 беше основан напълно нов сегмент. Историята на триумфа продължи Audi RS Q3 като SUV Coupé за клиенти с необикновен афинитет към дизайна. Audi RS Q3 Sportback е оборудван с мощния петцилиндров мотор 2.5 TFSI с 400 к.с. Автомобилът спринтира от нула до 100 км/ч единствено за 4,5 секунди. Максималната скорост е контролирана на 250 км/ч или опционално – на 280 км/ч.

Премиерният Audi RS 3 Sportback е съвършен за всекидневието състезателен модел с петцилиндров мотор с 400 к.с. Девет следващи години моторът 2.5 TFSI печели оценката International Engine of the Year в своята категория. Моделът е първият, който разполага серийно със система RS Torque Splitter. Новата технология разрешава ефектни следени дрифтове на затворено трасе, където RS Torque Splitter е в положение да насочи цялата двигателна сила към едно от задните колела – вероятни са до 1750 нютонметра на колело.

Посетителите на щанда ще видят и напълно електрическия Audi Q4 Sportback e-tron, готовия за провокации Audi RS 6 Avant и спиращия дъха Audi RS Q8.

По време на ревюто, в подтекста на дългогодишното интернационално и локално партньорство на марката със зимните спортове и в частност с Българската федерация по ски, щандът на Audi ще бъде посетен и от звездите Радослав Янков и Алберт Попов. В неделя, 5 юни, от 16:00 до 17:30 часа състезателите ще раздават подписи върху лимитирана серия картички, основана особено за феновете на Audi и зимните спортове.

По време на Автосалон София 2022, в цялата дилърска мрежа на марката ще се оферират преференциални лизингови условия от Порше Лизинг и ценово преимущество за опционално съоръжение всички настоящи модели.

*Източник: www.audi.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР