​Врачанин обяви награда за разпознаването на нагли крадци, разбили кафе

...
​Врачанин обяви награда за разпознаването на нагли крадци, разбили кафе
Коментари Харесай

Врачанин дава награда за разпознаването на нагли бандити. Вижте ги! /снимка+видео/

​Врачанин разгласи премия за разпознаването на нагли крадци, разрушили кафе автомата му, научи BulNews.bg. Потърпевшият Георги Каменов е отчаян от правораздавателната система и е решил да вземе нещата в свои ръце. Врачанинът търси помощта на хората от града, с цел да се постави завършек на наглите обири.
В петък през нощта незнайни крадци разрушили кафе автомата на мъжа, който се намира пред фризьорския му салон на Стария пазар. Когато в съботната заран Каменов отишъл да отвори салона видял разрушената машина. Въпреки напъните, двамата крадци не са съумели да отмъкнат оборота, само че са нанесли обилни вреди по автомата.
Мъжът незабавно алармирал за похищението в полицията, която подхванала търсене на причинителите. Каменов е дал на органите на реда видеозаписи от бруталната вандалщина, само че не мисли, че виновниците ще си получат заслуженото. Личният му горчив опит демонстрира, че на крадците им се разминава.
На 8 март кафе машината на врачанина още веднъж била разрушена, а отмъкнатият оборот бил към 160 лв.. Тогава униформените заловили крадците, отново посредством видеозапис, възложен от притежателя. Срещу апашите било формирано досъдебно произвеждане, само че до ден сегашен нямат наказване. Каменов е сигурен, че и в този момент вандалите ще бъдат хванати, само че ще им се размине, тъй като най-вероятно са малолетни или малолетни.
„ Тези момчета доста добре знаят какво правят. Знаят, че даже да бъдат хванати, ще им се размине. Те са наясно по какъв начин работи системата и за това ще продължат с безчинствата си. Щетите, които нанасят обаче са огромни и в случай че не им се покаже правия път не се знае до къде ще стигнат като пораснат “, разяснява Каменов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР