​Това е атентат копи-пейст. Това е осмият атентат с бус,

...
​Това е атентат копи-пейст. Това е осмият атентат с бус,
Коментари Харесай

Владимир Чуков: Атентатът в Барселона е копи-пейст

​Това е атентат копи-пейст. Това е осмият атентат с бус, който прегазва хора. Това се трансформира в нещо като традиция, съобщи арабистът и специалист проф. Владимир Чуков в ефира на Нова телевизия.
Топ дестинация за туризъм е Испания, а Барселона е сърцето на европейският туризъм. 10 милиона вървят за година по това време. Ние се появихме на четвърто място като желана туристическа дестинация обаче, разяснява специалистът.
По думите му Испания не е на първи ред в битката с " Ислямска страна ". Вероятно някъде към десетина индивида са директните причинители на офанзивите, а това значи клетка, сподели Владимир Чуков.
Тероризмът е неизкоренимо събитие, то може единствено да бъде лимитирано. Испанското държавно управление обаче постоянно е било доста деликатно, в никакъв случай не си е разрешавало да взе участие толкоз непосредствено в дейности в Близкия изток.
Лично за мен това не е атентат против самата страна, а против всички тези, които водят този метод на живот в Европа, стана ясно още от думите на проф. Чуков.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР