​По искане на Районна прокуратура – Бяла Слатина съдът е

...
​По искане на Районна прокуратура – Бяла Слатина съдът е
Коментари Харесай

Бандитът, пребил и обрал кметицата на село Буковец, остава зад решетките

​По искане на Районна прокуратура – Бяла Слатина съдът е определил мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за мъжът, който нанесъл тежък побой и вреди по колата на кметицата на Буковец Петя Ангелова, при осъществяване на служебните му отговорности.
Както писа BulNews.bg., предходната седмица мъж от Йоаким Груево нападнал потърпевшата и я заплашил, за да я принуди да не сформира Акт за определяне на административно наказване. Ангелова се е пробвала да му връчи АКТ за нарушение на нощната тишина.
33-годишният мъж й нанесъл нечовечен побой, строшил колата й и се опитал да я открадне, само че не съумял да я възпламени. Тогава гаменът откраднал дамската чанта на Ангелова, в която имало пари и персонални документи. С разпореждане на наблюдаващия прокурор обвиненият е бил арестуван на идващия ден, а откраднатото е било върнато на кмета на Буковец.
Под наблюдението на Районна прокуратура – Бяла Слатина се води досъдебно произвеждане за осъществени закононарушения – причиняване на междинна телесна щета (по член 131, алинея 1, т. 1, вр. член 130, алинея 2 от НК) и приложимост на мощ или заплашване по отношение на орган на властта за да пропусне нещо по работа или обвързвано с функционалността му (по член 269, алинея 1 от НК).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР