Φилип Аврамов изигра премиерно в столицата по време на София

...
Φилип Аврамов изигра премиерно в столицата по време на София
Коментари Харесай

Филип Аврамов е готов да стане порно актьор

Φилип Аврамов изигра премиерно в столицата по време на София Съмър Фест моноспектакъла си „ Защото съм прочут ". В автобиографичната изповед Фицата с възприятие за комизъм разкрива пикантни истории от своя живот. Той не пропуща да се пошегува и с куп известни персони, а на мушката му попадат някои от най-големите звезди на родния шоубизнес - Николета Лозанова, Александър Кадиев, Азис, Асен Блатечки, Диляна Попова и други

Шегите с сътрудници обаче бледнеят спрямо интимните самопризнания, които артистът прави на сцената. Още в самото начало на моноспектакъла си той разкрива, че върви без гащи. Фицата се разголва и душата си още, като признава по какъв начин правил секс сред театралните декори, само че всички чули буйните му стенания, тъй като микрофонът му не бил изключен. От изповедта излиза наяве, че той в действителност е същински сексуален спортист и всяка вечер прави секс. А като го питат за какво е толкоз измършавял, дава отговор:.От хубаво е! ”.

" Аз по-добре да стана порно артист ", разсъждава в моноспектакъла си Филип Аврамов. " Колежките постоянно са отзивчиви, хонорарите са положителни, а и филмите се снимат на закрито. “

Голямата му щерка пък има заслуга да го направи прочут измежду майките в квартала. Когато артистът я води на детска площадка, детето с горделивост оповестява на всеослушание: „ Тати има най-голямата п.шка! ".,,Настана цялостна тишина ", споделя за деликатния миг Фицата. " Мъжете ме погледнаха с съмнение, а дамите се втренчиха в пакета ми. "

Няма неприятна реклама и славата му бързо се понася от уста на уста. Въпреки забележителната естествена даденост обаче Филип Аврамов признава, че за него тайната на сполучливия брак си остава загадка. Той има две деца от две дами, като загатна, че сега е в неангажираща връзка.

В моноспектакъла „ Защото съм прочут “ артистът споделя и любопитни истории от снимачната площадка на разнообразни филми, в които е взел участие, както български, по този начин и задгранични. „ Американците не ни взимат в продукциите си, с цел да играем, а да ни убиват ", прям е Фицата.

" Мечтата ми е най-малко да ме стреля някой прочут, а не откакто се излъчи филмът, да кажа ето тази глава на шести проект е моята. Някои сътрудници се хвалят, че са били убивани от Арнолд Шварценегер и Уил Смит, а мен Уесли Снайпс и Джейсън Стейтъм са ме застрелвали цели два пъти. “ Филип Аврамов в никакъв случай няма да не помни и по какъв начин излели 10 тона вода върху главата му, газил необут в ледените води на язовир „ Студена " и по какъв начин за похлупак кобила едвам не откъснала ръката му. Но и такива опасности има в актьорската специалност, написа в. Филтър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР