Škoda вече ще произвежда част от SUV моделите си в

...
Škoda вече ще произвежда част от SUV моделите си в
Коментари Харесай

Škoda вече ще се прави и в Германия

Škoda към този момент ще създава част от SUV моделите си в Германия, с цел да посрещне растящото търсене, оповестиха от чешкото поделение на Volkswagen AG, представени от Reuters.

Мениджърите в най-големия европейски производител на коли и чешкия бранд от дълго време търсят метод да покачат продуктивността на Škoda. Един от премисляните разновидности бе построяването на нова фабрика.

В последна сметка е взето решение част от производството на новия Karoq да бъде връчено на завода на VW в северозападния немски град Оснабрюк от края на тази година. Същата фабрика дава отговор и за сглобяване на SUV модела на Porsche Cayenne.

 Skoda подвига заплатите с 12%
Skoda подвига заплатите с 12%

Средното заплащане предходната година е било 1 800 евро

Новата задача за немските служащи ще е единствено краткотрайна, а по-голямата част от Karoq ще остане в ръцете на чехите.Škoda е благосъстоятелност на Volkswagen AG от съвсем три десетилетия. През това време чешкият бранд усъвършенства доста позициите си и през днешния ден е един от най-големите източници на доходи за немския тръст. И даже надминава по марж първокласния бранд Audi с помощта на евтината работна ръка в Чехия и платформите на VW.

Успехът се трансформира частично и в проблем, като през предходната година избухна напрежение сред Škoda и Volkswagen, като във Волфсбург се оплакват, че чешките коли " изяждат " от продажбите им.

 Škoda печели повече от VW. И във Волфсбург са гневни
Škoda печели повече от VW. И във Волфсбург са гневни

Подбиват ли чехите продажбите на немския бранд?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР