© Varna24.bg Шефът на Реанимацията в МАБЛ Св. Анна д-р

...
© Varna24.bg Шефът на Реанимацията в МАБЛ Св. Анна д-р
Коментари Харесай

Едното момиче, пострадало в зловещия инцидент на спирка Тракия, е с опасност за живота

© Varna24.bg
Шефът на Реанимацията в МАБЛ " Св. Анна " доктор Валентин Власаков заяви какво е положението на тримата тежко потърпевши при злокобният случай на спирка " Тракия " тази заран, съобщи кореспондент на Varna24.bg.

``
реклама

" Двама от потърпевшите са в тежко положение в Реанимация, като едното момиче на 14 години е в кома, с заплаха за живота с тежка черепно-мозъчна контузия, контузия на гръдния панер и на крайниците. Има кръвоизлив, който не е солиден, само че мозъчния оток е казуса.

Младежът, който е на 28 години, е с тежка черепно-мозъчна контузия и контузия на крайниците, само че без заплаха за живота. Второто момиче на 14 години е в Клиниката по ортопедия и без заплаха за живота. На този стадий това демонстрират проучванията.

Все още не можем да кажем какъв ще е изхода за момичето, потърпевшо най-тежко. Момчето е в схващане, приказва, знае къде се намира, с два счупени крайници е и с контузия на лицевия череп. Помни какво се е случило, не напълно ясно, само че знае, че е ударен. На този стадий на момчето му следва интервенция на двата счупени крайници, а за момичето, потърпевшо по-леко няма данни за належаща интервенция. Ще изчакаме да забележим каква ще бъде динамичността на положението им ", изясни доктор Власаков.

Припомняме, че двете деца и младият мъж бяха пометени тази заран на спирка " Тракия " от 21-годишен водач. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР