© Plovdiv24.bg В изключително тежко състояние са петимата, пострадали при

...
© Plovdiv24.bg В изключително тежко състояние са петимата, пострадали при
Коментари Харесай

В изключително тежко състояние са петимата от ПТП-то на Околовръстното

© Plovdiv24.bg
В извънредно тежко положение са петимата, потърпевши при злополуката тази нощ, станала на край разклона за село Първенец, на основен път ІІ-86. Това оповестиха за Plovdiv24.bg от пресцентъра на Университетската болница " Свети Георги " в Пловдив. Те са с голям брой фрактури и контузии. Всичките са приети в болница в разнообразни клиники в болничното заведение. 20-годишен е с голям брой фрактури на ребра, ключица, долна челюст и други.

54-годишен е настанен във Втора хирургия с гръдно-коремна контузия. 45-годишен мъж е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология с фрактури от лявата страна и 6 счупени ребра от същата страна. 29-годишен мъж е настанен във Втора хирургия, а 28-годишен – в Клиниката по неврохирургия – положението им е тежко.

Катастрофата стана към 02.50 ч. тази заран. Челно са се блъснали лек автомобил " Ауди “ с 29-годишен лидер и лек автомобил " Фолксваген “, ръководен от 45-годишен мъж. Единият автомобил е бил с кърджалийска регистрация. Причините за произшествието се обясняват в границите на досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР