Звучи тъжно, но далеч не е толкова драматично: все повече

...
Звучи тъжно, но далеч не е толкова драматично: все повече
Коментари Харесай

Развод насън: какво означава новата тенденция в отношенията?

Звучи тъжно, само че надалеч не е толкоз трагично: от ден на ден двойки живеят в така наречен „ бракоразвод насън “. Какво стои зад това?

Здравият непробуден сън е значим за всеки човек. Ако не му бъде обезпечен, здравето му може да пострада с времето. Но за непълноценната нощна отмора са отговорни освен проблемите със съня или гладното бебе, а и личният сътрудник. Ако той спи неспокойно, хърка, става постоянно, ляга си по друго време или ви издърпва завивката, може съществено да наруши съня ви. към себе си. Когато двойките взаимно и трайно си пречат на нощния отдих, оказва помощ само „ разводът насън “ – обособени кревати или даже обособени стаи.

Проблеми със съня = проблеми в връзките

Една анкета, извършена от американски производител на кревати, посочила, че от 3000 запитани 30 % към този момент са обсъждали разграниченото спане. Докато за мнозина общата спалня е неразделна част от интимната връзка, засегнатите двойки разсъждават иначе. Според едно проучване от 2016 година проблемите със съня и проблемите в връзките по предписание пораждат по едно и също време. Освен това се усилва вероятността сънят на единия сътрудник да е влошен въз основа на тези нощни разстройства. В резултат на другия ден той е раздразним и податлив да провокира спорове.

Разводът насън не значи разлъка

Писателката Дарил Остин от Юта, която се намира в положение на бракоразвод насън, е запалена привърженичка на тази наклонност. „ Така получаваме късмет да си липсваме взаимно – твърди тя. – Благодарение на този блян заран се срещаме още по-щастливи “. Брачните терапевти също акцентират, че двойките, които спят настрана, не са в по-лоши връзки от тези, които разделят едно легло. Даже в противен случай. Ако двамата си мечтаят за пълноценна нощна отмора и успокоение, може би би трябвало да се „ разведат “. Разбира се, в положителния смисъл.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР