Звучи страхотно - най-гадните и най-мразените в държавата са депутатите

...
Звучи страхотно - най-гадните и най-мразените в държавата са депутатите
Коментари Харесай

Глас от ГЕРБ: Звучи страхотно - най-гадните и най-мразените в държавата са депутатите и сега ще им се намалят заплатите

Звучи ужасно - най-гадните и най-мразените в страната са депутатите и в този момент ще им се понижат заплатите. Българска социалистическа партия внасят това предложение, само че 85% от социалистите през днешния ден се кръстят и се молят това предложение да не мине ". Така националният представител от ГЕРБ Еманоил Манев разяснява в утринния блок на Bulgaria ON AIR импортираното в Народно събрание предложение на Българска социалистическа партия да се понижат депутатските заплати с 564 лв.. Заедно с това социалистите оферират и понижаване на ваканциите на националните избраници.

Според Манев с това предложение Българска социалистическа партия си вършат " черен ПР ".

" Това, че другите ще останат без заплати, това, че ще се наруши салдото в бранша - няма значение за Българска социалистическа партия. За тях е значимо да си създадат черния ПР. Ако хората желаят небогати депутати - да избират такива ", безапелационен е социалистът.

Народният представител разяснява и свиканият КСНС . Той твърди, че сега на България е нужно дебатиране в съгласие.

" Трябва да се поставят всевъзможни грижи и ограничения, с цел да поддържаме националната ни сигурност и би трябвало да знаем какво се случва във всеки един миг. Не бива да преиграваме - не може да приказваме за застрашена България. Службите работят доста добре ", посочи националният представител.

По думите му за модернизацията на армията би трябвало да бъдат направени доста неща, а главният проблем е да бъдат достигнати прословутите 2% от Брутният вътрешен продукт.

" Не би трябвало проблемите на бранш " Сигурност " да се вземат решение на парче. Най-вероятно на КСНС е коментиран и този въпрос. Дърпането на чергата към самолети или бронирани машини не би трябвало да се случва ", добави още депутатът от ГЕРБ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР