Звучи като нелепа шега, но не е – 1 април

...
Звучи като нелепа шега, но не е – 1 април
Коментари Харесай

Бивша миска влиза в журито на „България търси талант”! Извинете, но какъв талант точно има Славена Вътова?

Звучи като нелепа смешка, само че не е – 1 април от дълго време мина. Талантливите хора в страната са в шок – Славена Вътова влиза в журито на „ България търси гений ”, написа " Уикенд ". Новината, която Би Ти Ви заяви в сряда, се оказа доста повече от изненада за елементарния тв фен. Тя го шокира като мразовит душ в жегите и го накара да запита: „ Каква тъкмо е тази, че да прави оценка гении? ”. Въпросът е заложен на формалната страница на шоуто във „ Facebook ”.

Вечно усмихната хубавица, която преди 13 години бе оповестена за най-хубавата мома в България и от този момент все търси място под прожекторите, ще се изправи авторитетно в журито на предаването до Ицо Хазарта. Рапърът се готви за трети следващ сезон в „ България търси гений ”, а за Славена Вътова това ще бъде първи опит като оценяваща. И до момента в който за него е ясно какво умее най-добре, за нея се чудят какъв гений в действителност има.

От първото изявление, което даде по тематиката в ефира на Би Ти Ви, излиза наяве, че дарбата на Вътова несъмнено не е в богатия речников състав, тъй като за към 10 минути най-малко 5 пъти използва думата „ презентира ”, без да се сети да употребява синоними като да вземем за пример „ показа ”, „ покаже ”, „ показва ”. Със сигурност не и в сериозното мислене, тъй като чаровната дама акцентира, че няма да бъде най-строгият член на журито, е щяла да търси хубостта във всеки гений. Досега не сме чували някогашната манекенка да пее, не сме я виждали и да танцува, нито за извършва циркови номера, поради което се допуска, че не е кой знае какъв брой талантлива и в региона на театралните изкуства.

От биографията на Мис България 2006, публикувана от Би Ти Ви, излиза наяве, че е учила „ Египтология ” в Нов български университет, само че след първата година се е преместила в компетентност „ Икономика ”. Не се загатва обаче да е приключила висшето си обучение, от което следва, че ученето също не е мощна страна на стройната хубавица. Тя имала афинитет към спорта и кулинарията, само че нито се е прочула с медали от интернационалните надпревари, нито е печелила съществени готварски формати, както да вземем за пример Радка Булман от „ МастърШеф ”, а има положителни представяния единствено в „ Черешката на тортата ” с предписания като „ бисквитена торта ” с подготвени бисквити. От това може да се заключи, че и в тези креативен области не свети с освен това от дамите, които спортуват, с цел да са красиви, и готвят, с цел да сложат нещо на масата у дома.

Славена Вътова постоянно се е пробвала като тв водеща. Любопитно е, че множеството излъчвания, в които се е изявявала, не изкарват дълго на екран. Стартът ѝ е в ТВ7, чиято нерадостна орис и гръмовен банкрут още се помнят. Следват изяви в „ Бездомното шоу на Башар Рахал ” по Би Ти Ви, което от дълго време е в небитието, а по-късно – в „ Спорт ТОТО ”, което към момента съществува, само че без Вътова. Красавицата има в архива си участия като коментатор във „ ВИП Брадър ”, което бе спряно от Нова тв след 10-годишен живот, а през последния тв сезон беше хазаин на „ Спортисимо ” по Българска национална телевизия. Не е ясно какво ще стане с това шоу, откакто водещата му към този момент е при конкуренцията. Под въпрос е даже ориста на „ Талантите ”, които прибират като свое лице, дамата, протекция най-вече излъчвания в родния ефир.

Една заложба обаче не може да се отхвърли на Славена Вътова – тя знае по какъв начин да хване милионер и да му роди две деца, без да си скапе фигурата. Преди 4 години някогашната Мис се омъжи бременна за 16 години по-възрастния от нея Юлиян Цолов, прочут като Българския Вълк от „ Уолстрийт ”. Макар да е имал проблеми с правораздаването зад граница и да е лежал в затвор, той явно е съумял да направи половинката си щастлива, тъй като откогато е с него, тя се усмихва още по-широко от пради. А както „ Уикенд ” писа, неотдавна се разчу, че ѝ е подарил вила в Майорка, оценена на цялостен милион в евро. В тази област на живота, който в действителност е най-голямото изкуство на света, родената в Шумен 30-годишна дама явно е доста талантлива. Не е ясно обаче по какъв метод ще приложи въпросната заложба в шоуто и дали в него ще се явят съответни на нейния гений участници, с цел да може да ги оцени уместно.

Защото за всеки приблизително образован човек е ясно, че с цел да оцениш гения на някого, би трябвало да притежаваш същия най-малко в степента, в която той го има и го е развил. В противоположен случай нямаш право на оценка, а единствено на персонално мнение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР