Звездното семейство Бекъм сключиха сделка за милиони преди дни. Дейвид

...
Звездното семейство Бекъм сключиха сделка за милиони преди дни. Дейвид
Коментари Харесай

Дейвид и Виктория Бекъм с един имот по-малко

Звездното семейство Бекъм подписаха договорка за милиони преди дни. Дейвид и Виктория се разделиха с имението в Бевърли Хилс против много приятна сума.

Преди 11 години двамата станаха притежатели на парцела против 22 милиона евро . Футболистът тъкмо бе подписал контракт с LA Galaxy за над 200 милиона. Имението в италиански жанр не бе непрекъснат дом на двойката през тези години, само че пък съумя да се трансформира в страхотна инвестиция.

 Снимка 382071

Цената, на която бе продадено, е с цели 11 милиона евро от горната страна . Не се съмняваме, че Дейвид и Виктория са правили усъвършенствания, само че сме сигурни и че с тези милиони някой по-скоро си е купил опцията да се фука, че живее в досегашния дом на семейство Бекъм. А ето и какво друго влиза в цената от 33 милиона евро.

13 000 квадратни метра, шест спални, девет бани , библиотека, стая за музика, външен басейн, игрище на минифутбол. Всичко това и още доста, прикрито зад големи порти, висока ограда и буйна растителност, с цел да нямат късмет любопитните погледи и обективите на папараците.

 Какво прави Дейвид Бекъм в Китай
Какво прави Дейвид Бекъм в Китай

Когато работата му разрешава да пътува доста

Единствените фотоси на имението, които сме виждали, са от дрон. Кой ще е новият жител на мистериозното имение, също не се разкрива, разяснява Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР